in ,

Nyakunkon a választás, és még mindig hibásan működik az origo.hu honlapja!

Felfoghatatlan ez a felelőtlenség!

A haza sorsa a tét, és az origo.hu még mindig nem javította meg a honlapját!

Az egyik legolvasottabb, legnézettebb jobboldali hírportál honlapja ugyanis hibásan működik. Sem mobilon, sem laptopon a főoldal nem tölt be rendesen, a cikkekre nem lehet kattintani, vagy egyszerűen „befagy” az oldal, ha pedig legörgetünk, egy idő után üres fehér képernyővel találkozunk….

 

A magyarnemzet.hu is hasonló betegségekkel küzdött, de ők legalább 2 hónapnyi levelezésünknek köszönhetően MEGOLDOTTÁK a problémát, felfogták, hogy mekkora a tét! Az origo.hu motorja viszont régi motor, de attól még lehet(ne) jól működtetni! A pestisracok.hu is egy régebbi oldal, mégis tökéletesen működik. A magyarnemzet.hu pl. az oldal frissítése után ment tönkre, de becsületükre legyen mondva, hogy ők megoldották a problémát, nagy nehezen, de sikerült!

 

Ellenben itt van az origo.hu, és szemlézni is alig tudjuk őket, nemhogy olvasni! A cikkekre sokszor nem lehet kattintani, és a már fent említett problémákkal minden egyes alkalommal találkozunk.

 

Felfoghatatlan a jobboldali sajtó ilyen mértékű felelőtlensége! Egy választás előtt vagyunk, sorsdöntő választások előtt, és egy jobboldali portál képtelen a hibáit kijavítani, amivel értékes olvasókat veszítenek, nagy tömegben.

Tényleg nincs ott egyetlen újságíró sem, akit ez zavar???

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Agyhalál: katonákat küldhet Franciaország Romániába

Bayer Zsoltot gyalázza minősíthetetlen stílusban Kaltenbach Jenci