in ,

Nocsak! A vírustagadó elkapta a koronát? Koronavírustesztre megy a járványtagadó Gődény György

Érdekes, ugye?

A hírt a vírustagadó SMS-ben erősítette meg az Indexnek.

Hétfőn tesztelteti magát a koronavírus relativizálásából hírnevet szerző Gődény György. Egyelőre ismeretlen, hogy pontosan mikor és hol veti alá magát a PCR-tesztnek, de a tényen nem változtat:

 

BEVÁLLALJA

 

A napokban terjedt el zárt Facebook-csoportokban, a Redditen és a Tumblr-en, hogy a járványtagadó Gődény koronavírusos. Tegnap kerestük a korábbi kamupárt alapítóját, hogy erősítse vagy cáfolja meg a hírt, mire ő azonnal tagadta értesüléseinket. Miután nagyon sokan megosztották a közösségi médiában, hogy a vírusszkeptikus gyógyszerész elkapta a vírust, arra kértük Gődényt, tisztázzuk pofonegyszerű módon a dolgot: kértük, vesse alá magát egy koronavírustesztnek, így egyértelműen igazolható vagy cáfolható a híresztelés.

godeny

 

Erre úgy reagált:

Kitalálom, hogy mit lehet ezzel kezdeni, mert akkor csinálok a PCR-teszttel pozitív eredményt, amikor akarok. Ki kell kérni a görbét, és 37 ciklus felett úgyis álpozitív lesz.

– hozzátette: ez olyan, mintha feldobna egy érmét. Gődény sokadik megkeresésünkre tett ígéretet arra, hogy tesztelni fog, bár azt nem árulta el, hogy mikor és hol, csak annyit küldött SMS-ben saját telefonszámáról:

Tisztelt Uram! A (őt tesztelni készülő) doktor úrnak valami közbejött, és csak hétfő délután tudja megcsinálni a tesztet. Ez egy bizalmi dolog, ezért én ezt megvárom

– fogalmazott Gődény utalva arra, hogy egyik meg nem nevezett orvos ismerősét kérte fel a teszt elvégzésére. Egy korábbi telefonbeszélgetés során arra is ígéretet tett, hogy akkor is bemutatja a teszt eredményét, ha az pozitív lesz.

 

 

Az ügy előzménye, hogy a Tények Plusz keddi adásában olyan közismert vírustagadókat mutattak be, akik később elkapták a fertőzést. Bár Gődényről nem állították, hogy koronavírusos, mégis szerepelt az anyagban mint a legnagyobb hangadó. Talán ezt érthették félre, de a közösségi médiát végigszántotta a hír, hogy Gődény maga is koronavírusos. Hétfőn minden kiderül, de sem konkrét helyszínt, sem időpontot nem mondott a gyógyszerész.

BÁR RELATIVIZÁLTA A TESZTEK MEGBÍZHATÓSÁGÁT, A JÁRVÁNY TAGADÁSA UTÁN MOST MÁR AZT KELL TAGADNIA, HOGY KORONAVÍRUSOS.

FRISSÍTÉS: GŐDÉNY GYÖRGY TELEFONON REAGÁLT CIKKÜNKRE ÉS HELYREIGAZÍTÁST KÉRT, MISZERINT Ő NEM VÍRUSSZKEPTIKUS VAGY TAGADÓ, HANEM VÍRUSREALISTA.

Napi 4000 új megbetegedés és 100 halott ellenére is sokan kérdőjelezik meg, hogy a koronavírus több lenne egyszerű influenzánál. Gődénytől Majka lopta el show-t, aki saját példáján keresztül, a Covid-osztályról bejelentkezve harcol a szkeptikus nézetekkel szemben, és üzeni a követőinek, hogy vegyék komolyan a koronavírust, amely a rappert is alaposan megkínozta.

 

 

(a “megszűnt” index.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Pilhál is jót röhög Dorosz Dávid távozásán

Majka: Gődény, ha nem beszari, feküdjön mellém a covid-osztályra! Videó