in ,

Nincs megállás – Maki a nőket is elkezdte sértegetni + videó

A nőkről is lealacsonyító módon beszélt, sértegette őket Márki-Zay Péter egy videójában.

A nőkről is lealacsonyító módon beszélt, sértegette őket Márki-Zay Péter egy videójában. A baloldali jelölt még múlt év áprilisában a szokásos heti értékelőjében azt állította, hogy soha nem nevezte bunkónak a vidékieket, de vannak olyan buta emberek, akik ezt félreértették.

 

Az Origó szerint érdemes szó szerint idézni Márki-Zay Péter szavait:

Például a keresztrejtvényfejtős megoldás, és tessék elképzelni, hogy küldtek nekem, ez a vidéki Fidesz-szavazó küldött nekem egy teljesen megfejtett keresztrejtvény újságot. Tehát fantasztikus, ez a szegény asszony, lehet, hogy egyébként asszony, nem tudom, a helyesírása alapján gondolom csak. Hát szépséghibája csak, hogy ez az asszony egy olyan újságot küldött, amiben az egyik keresztrejtvény ugyan nem volt megfejtve (itt mutatta a borítóképet – a szerk.), a többi ugyan meg volt fejtve, de ebben benne van a megoldás is mindenhol. Tehát nem tudjuk, hogy ő mennyire saját kútfőből tudta megfejteni.

Márki-Zay Péter tehát egy levélből és egy kitöltött keresztrejtvényből több általánosító és a nőket sértő következtetést is levont – írja a portál.

Egyrészt a vélhetően – szerinte – rossz helyesírásból mindjárt arra jutott, hogy egy nő küldhette a levelet, ezek szerint Márki-Zay úgy látja, hogy a nők nem tudnak helyesen írni.

Másrészt kétségbe vonta, hogy az illető saját erőből képes lett volna megfejteni a keresztrejtvényt. Mindezt gúnyos jelzőkkel, fölényeskedő stílusban adta elő a videóban, ezzel is megsértve a szóban forgó „szegény asszonyt”.

 

ÍME A VIDEÓ:

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Agyhalál – Maki már a sajátjait is sértegeti – Márki-Zay szerint Dobrev Klára annak ellenére tehetséges, hogy nő + videó

Agyhalál – A listaállításról szóló tárgyalások azért állnak, mert Karácsony Gergely főpolgármester, aki egyúttal a Párbeszéd társelnöke is, éppen síel