in ,

Agyhalál – A listaállításról szóló tárgyalások azért állnak, mert Karácsony Gergely főpolgármester, aki egyúttal a Párbeszéd társelnöke is, éppen síel

No komment

 

Bár az idő sürget, a baloldal pártjai annak ellenére sem tudnak megállapodni a közös listáról, hogy Márki-Zay Péter lemondott a saját frakcióról és az általa kért három roma politikus szerepeltetése is bizonytalan. A listaállításról szóló tárgyalások egyébként azért állnak, mert Karácsony Gergely főpolgármester, aki egyúttal a Párbeszéd társelnöke is, éppen síel. Mindeközben Schiffer András úgy nyilatkozott: elégedetlen a politikai elit teljesítményével, ezért a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra szavaz.

 

Noha szombaton hivatalosan is kezdetét veszi a kampányidőszak, a listákat pedig legkésőbb február 26-ig kell leadni, a baloldal egyelőre képtelen a közös lista összeállítására. Pedig a gyorsaság saját érdekük lenne, hiszen hamarabb juthatnának hozzá a központi kampánytámogatáshoz, hamarabb vásárolhatnák meg a választói névjegyzéket és a Nemzeti Választási Bizottságba is előbb delegálhatnak tagot.

A hat baloldali párt egyetlen mandátumon vitázik úgy, hogy miniszterelnök-jelöltjük, Márki-Zay Péter már lemondott a saját frakcióról, és az általa kért három roma politikus listás szerepeltetése is bizonytalan.

 

– írja a magyarnemzet.hu

 

Ez egyszerűen csodálatos. A balfasz főpolgármester meg annyira „szarik” az egészre, hogy nemes egyszerűséggel elment síelni. Igen, neki is kell a pihenés…de általában pihenni csak az után szoktak az emberek, hogy sokat dolgoznak. Csakhogy Kamu Geri nem dolgozik. Két éve csak picsog, mint egy hisztis k*rva, s közben szétverte a fővárost.

Tehát közös lista nincs, mert ez a barom síel.

 

Döbbenet.

 

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Nincs megállás – Maki a nőket is elkezdte sértegetni + videó

Makinál eljött a mélypont – Márki-Zay: nagy tapsot kérek Bohár Dánielnek, az ellenzék (!!) egyik propagandistájának! (videó)