in ,

Népszavazási kezdeményezés Gyurcsány Ferenc ellen – JÓVÁHAGYVA!

Bencsik András a DK aláírásgyűjtő kérdését parafrazálta

Népszavazást kezdeményezett Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője arról, hogy ne szavazhasson Magyarországon az, aki magyar állampolgárokat veretett meg és a határon túli magyarok ellen buzdított, ennek pedig nem viselte a következményeit.

A népszavazási kezdeményezés egyértelműen Gyurcsány Ferencről szól és válasz a bukott miniszterelnök népszavazási kezdeményezésére, amellyel ki akarja zárni a szavazásból a határon túli magyarokat.

Bencsik András a Facebookon tette közzé, hogy a választási iroda befogadta a népszavazási kezdeményezést: „Az óév utolsó napjaiban, egészen pontosan december 21-én a Nemzeti Választási Iroda befogadta országos népszavazási kezdeményezésemet, ami a http://www.valasztas.hu/2017.-evi-orszagos-nepszavazasi-kez… oldalon megtekinthető.

Ez lett a132. abenyújtott kezdeményezések körében, és így szól: »Egyetért-e Ön azzal, hogy ne szavazhasson az, aki Magyarország miniszterelnökeként a magyar állampolgárokat megverette, a határon túli magyarok ellen buzdított, és nem viselte ennek következményét?«“.

Bencsik arra is figyelmeztet, hogy nem a véletlen műve, ha valakinek a kérdés ismerősnek tűnik, ugyanis egy korábbi kezdeményezést fogalmazott át, amely úgy hangzott: „Egyetért-e ön azzal, hogy ne szavazhassanak azok, akik soha nem éltek Magyarországon, és nem viselik a szavazatuk következményeit?“

Ugyanis Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke ezzel a kérdéssel indított októberben aláírási kampányt  a határon túli magyarság kirekesztésére., Bencsik András pedig azt gondolta, „érdemes volna ezt a különös ötletet egy kicsit továbbfejleszteni“.
(magyarhirlap.hu)

Fricz Tamás Gyurcsányról – Aki mindent tönkretett

Ausztria 2017 – Az év amikor a náci Orbánból követendő példa lett