in

Nemzetbiztonsági kockázatot jelent Szél Bernadett jelenléte a bizottság ülésén

Szél Bernadett jelenléte egy olyan ülésen, ahol a Soros-tervről, a Soros-hálózatról van szó, nemzetbiztonsági kockázatot jelent

Szél Bernadett jelenléte egy olyan ülésen, ahol a Soros-tervről, a Soros-hálózatról van szó, nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért a Fidesz-KDNP nem járul hozzá a bizottság munkájához – közölte Németh Szilárd.

Kivonultak a kormánypárti képviselők az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának csütörtöki rendkívüli üléséről, így a testület határozatképtelen volt.

Fotó: fidesz.hu
„SZÉL BERNADETT ÉS PÁRTJA SOROS GYÖRGY KOTTÁJÁBÓL JÁTSZIK.”

Az LMP-s Szél Bernadett jelenléte egy olyan ülésen, ahol a Soros-tervről, a Soros-hálózatról van szó, nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért nem járulnak hozzá a bizottság munkájához – indokolta az ülés elején Németh Szilárd. Felhívta a figyelmet arra, nemzetbiztonsági kockázat, hogy az ülésen olyan emberek is jelen vannak, akik Soros György szervezeteiben vállaltak munkát, köztük ráadásul egy olyan migránsokkal foglalkozó szervezetben, amelynek vezetője „különbnek gondolja a migránsokat a magyar embereknél”, az .

Az ülést követő sajtótájékoztatóján Németh Szilárd közölte, a teljes ellenzék a Jobbiktól az MSZP-n át az LMP-ig azt szerette volna, ha a bizottság úgy tárgyalna a Soros-tervről és a Soros-hálózatról, úgy hallgatják meg a magyar titkosszolgálatok, a rendőrség, valamint a belügyminisztérium jelentését, hogy a Soros-terv végrehajtásán dolgozó, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő Szél Bernadett is jelen van.

A bizottság fideszes alelnöke aláhúzta, Szél Bernadett és pártja Soros György kottájából játszik, az ő megrendelésére, ezért nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra, a bizottság ülésén az LMP-s politikus olyan bizalmas titkosszolgálati információkat hallhat, melyek pont a Soros-terv elhárítására vonatkoznak.

(fidesz.hu, MTI)

 

(forrás:www.fidesz.hu)

EZ MÁR NAGYON KÍNOS! – Vona megpróbálta megcáfolni, hogy Allah az Allah

TÁMOGATÁS – Holland politikus: Orbán Viktor egy hős