in , ,

Németországban müezinnel indul a vasárnap! – Elképesztő videó!

Döbbenetes képsorok

A török mecsetek őshazájában, Németországban az átlagos vasárnap reggelt imára hívó müezzin hangja aranyozza be azoknak a németeknek, akik még nem költöztek el.

A Frankfurt melletti Stadtallendorfban minden délután felcsendül a Németország-szerte jól ismert, imára hívó dallam. Az alábbi videó hátborzongatóan mutatja be, hogy a 70-es években kezdődő török vendégmunkások betelepítése mivé változtatta a német iparvárosok külső kerületeit. A videó másik eleme a zászló, ismert, hogy a németek már-már fanatikusan ódzkodnak saját zászlajuktól,  — például ezen a félvételen látható, amint Merkel kiviteti a német zászlót az eredményváró sajtótájékoztatóról — addig a törökök egyáltalán nem szégyellik nemzeti szimbólumaikat.

Németország: Lerombolt templom, 200 új mecset

Az iszlám vallási struktúra rohamos fejlődésének köszönhetően Németországban megközelítőleg 200 új mecsetet építettek az elmúlt időszakban.

Az utóbbi évtizedekben az egyre növekvő török közösség igényeivel lépést tartva, radikálisan megnövekedett az iszlám kultuszhelyek száma is, ezt a folyamatot pedig Merkel kancellár – jogilag erősen vitatható – döntése a német határellenőrzés felfüggesztéséről csak tovább fokozta, korlátlan számú menekültet invitálva az országba.
(Oláh Gellért, 888.hu)

KÉSZ, VÉGE! – Eltakarodik Magyarországról Soros Nyílt Társadalom intézménye..+mindenszo.hu kommentár

HOPPÁ! – Toroczkai bement az Echo TV-be és szétsavazta Vona Gábort és a Jobbikot