in

Németh Szilárd: Mindenkit arra kérek békésen fejezze ki a véleményét!

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke Napi aktuális című műsorunkban elmondta jogi lépéseket tervez tenni az őt ért rágalmazások miatt

 

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke Napi aktuális című műsorunkban elmondta jogi lépéseket tervez tenni az őt ért rágalmazások miatt. Emellett kitért a hétvégére szervezett tüntetésre is, ennek kapcsán szeretne megkérni mindenkit, hogy ne zavarja a város nyugalmát, véleményüket békésen fejezzék ki. 
HVG azt írta, a szavazóurnáknál nagy számban jelentek meg erdélyi születésű csepeli lakcímmel rendelkező emberek. Erre Németh Szilárd így reagált:

A HVG hazudott, mint ahogy szokott folyamatosan, és ennél durvábbat is írtak, mégpedig azt, hogy ezek az emberek magyarul sem tudtak. A HVG tehát tovább folytatja ezt a gyurcsányista, 2004. december 5-én megszokott vonalat próbálja vinni.

Hozzátette, jogászai megfogják nézni milyen jogi lépéseket tudnak tenni az ügyben, hiszen politikailag teljesen elfogadhatatlan, hogy néhány nappal a választás után így megrágalmazzanak bárkit.
Amit ők állítanak, az kimeríti a választási csalást, ha ezt így gondolják, tegyenek feljelentést. De persze ezt nem merik. Azt is állították, hogy én kokettálok az LMP-vel, majd mikor ők visszaléptek már szemtől szemben álltunk egymással. Folyamatosan azzal vádolnak meg bennünket, amiket ők elkövetnek.

A Fidesz alelnöke reagált a hétvégi tüntetésre is:

Mindent meg fognak próbálni, eddig is erről szólt a fáma, ezt az elmúlt nyolc évben tapasztalhattuk. 2004-ben egyenesen az akkori Amerikai Egyesült Államok ügyvivő nagykövete tornázott a Fidesz székháznál, amikor szétverték az egész épületet.

Én arra kérek mindenkit, hogy persze mondja el a véleményét, de ezt demokratikus és békés eszközökkel tegye, ne zavarják meg a város nyugalmát.

A teljes beszélgetés:
ECHO TV – A nemzet hangja – Napi aktuális

(forrás:www.echotv.hu)

Liberál-fasiszta megmondóemberek lehülyézték egész Magyarországot – Nem bírják elviselni a választási vereséget

Még az ATV is kénytelen beismerni: nem talál csalásra utaló jeleket a választási jegyzőkönyvekben az ellenzék