in ,

Liberál-fasiszta megmondóemberek lehülyézték egész Magyarországot – Nem bírják elviselni a választási vereséget

Az ellenzék és sleppje alkalmatlan. Le kell váltani őket.

Mindenszo.hu kommentár:

Nemzetben gondolkodunk. Magyar nemzetben.
Nem kérünk a migránsokból.
Elismerjük az elmúlt 8 év kormányzati teljesítményét.
És megszavaztuk újra a Fideszt, ráadásul 2/3-al.
És ez pont elég ok arra, hogy az index.hu vagy Fischer Iván lehülyézzen minden magyart.
Fischer Iván egy magyarokat kirekesztő LIBERÁL-NÁCI!

Íme a hír:

Folytatódnak a támadások a magyar választókkal szemben

A Magyarországgal és a magyar választókkal szembeni támadások folytatódtak a külföldi sajtóban. Több cikk szerint szélsőséges, kirekesztő kormány alakulhat. A hazai sajtó egy részéhez hasonlósan külföldön is a vidéki, szerintük tájékozatlan szavazókat hibáztatják. Az Index itthon szó szerint lehülyézte Magyarországot. Erre mondták azt többen, hogy szánalmas.

Jobboldali populista – ez lett az új szitokszó a liberális nyugati médiában. A kifejezést Orbán Viktor és kormányának jelzőjeként használják, főként azóta, hogy kétharmados győzelmet szerzett a választáson.

„Erős Magyarország, amely tisztán keresztény, fehér, és mindenek előtt a saját érdekeit nézi” – idézi fel a német 3sat tévéadó Kulturzeit című műsorának vezetője, hogy szerinte milyen országot ígért Orbán Viktor a kampányban. Külön kiemelte a „fehér” szót, vagyis egy nappal a magyarországi választás után már előkerült a „rasszista kártya” Németországban.

A műsorban az „Orbán-rendszert” vesézték ki, amelyet a készítő „Európa utolsó önkényuralmi nemzetállamának” nevez. Ehhez csak és kizárólag olyanokat hívtak segítségül, akik régóta és rendszeresen bírálják a Fidesz-KDNP kormányt.

 

Haldokló, elmaradott államként említik hazánkat

Heller Ágnes filozófus szerint téves következtetés, hogy Orbán Viktor mögött állna a magyarok többsége. Szerinte azért tudott nyerni a Fidesz, mert gyűlöletet keltett a bevándorlókkal szemben.

Dalos György közíró szerint Orbán Viktor a félelemkeltéssel és gyűlöletkeltéssel kampányolt. Azt mondta, az embereket rettegéssel töltette el a menekültekkel, illetve Soros Györggyel szemben. Dalos György itt külön kiemelte a magyar milliárdos zsidó származását is.

Fischer Iván világhírű karmester is régóta heves bírálója a polgári kormánynak. A német tévének azt mondta, a magyar falvak többségében csak egyetlen tévéadót lehet fogni, amelyen a migráció veszélyeiről volt kizárólag szó. A dirigens ezzel arra utalt, hogy szerinte a vidékiek tájékozatlanul mentek el szavazni.

A műsor színvonaláról sokat elárul, hogy az összeállítás szerkesztője a nagyobbik kormánypártot „Fides”-nek nevezi. A Jobbikot pedig angolosan „Dzsobbiknak” nevezi.

 

Az összeállításban többször is úgy beszélnek a nemzetállamról, mint egy haldokló, elmaradott, tudatlan és a haladást gátoló eszméről.

Heller Ágnes egyébként a Spiegel című magazinnak is adott interjút csütörtökön. Ebben azt mondta, Orbán már nem csak a magyar keretek között gondolkodik, európai politikai vezető akar lenni. Úgy fogalmazott, az „Orbánizmus” egy gyorsan terjedő veszélyes vírus, amely Magyarországot és az európai felvilágosodást is elpusztítja, ezért csak azt tudja mondani, Vigyázz Európa.

Nemcsak a nemzetközi sajtóban bírálták a magyar emberek döntését a választások kapcsán. „Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország” – az Indexen ezzel a címmel jelent meg cikk a választás után. A portál azt írta: Úristen milyen emberekkel élünk egy országban? Hogyan hihetik el, hogy a migránsoktól kell félteni a kultúránkat? Miért van ennyi gyűlölet a magyarokban?

Az MSZP-Párbeszéd politikusai még csütörtökön is azzal álltak ki a nyilvánosság elé, hogy a diktatúra és a félelem korszaka jött el Magyarországon. Tóth Bertalan és Karácsony Gergely szerint újra eljön a listázások kora, mert az egyik hetilap felsorolta olyanok nevét, akik Soros Györgynek vagy szervezeteinek dolgoznak.

Nem jöttek be a számítások

Bevett módszer, hogy a választási eredményt, a választás tisztaságát és a demokráciát kérdőjelezik meg azok, akiknek nem jött be a számítása – így reagált Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszer úgy fogalmazott: Európában a magyar emberek által kifejezett politikai akarat a legerősebb, legegyértelműbb és legvilágosabb politikai akarat, amellyel minden kétséget kizáró felhatalmazást adtak a bevándorlásellenes kormány számára.
(hirado.hu)

(frissítve)Figyelem! Mindenki kerülje szombaton a Kossuth tér környékét Bp-en! A veszíteni képtelen ellenzék most készül szétverni a belvárost.

Németh Szilárd: Mindenkit arra kérek békésen fejezze ki a véleményét!