in

Németh Balázs: a túlterhelés olykor visszanyal. Emlékeznek? Április 30-án lefagyott az a honlap, amelyen oltási időpontot lehetett volna foglalni.

hiperpasszív előválasztás?

 

„Emlékeznek? Április 30-án néhány órára lefagyott az a honlap, amelyen oltási időpontot lehetett volna foglalni. Lett belőle nagy »kiabálás« a sajtóban, politikai életben. Az operatív törzs TERHELÉSES TÁMADÁSSAL magyarázta a hibát. Voltak, akik azonnal tudták, hogy ez aligha lehet igaz, ők másra gyanakodtak. Jöjjön néhány tavaszi nyilatkozat! Jobbik: Lehet, hogy a gyíkemberek támadták meg a rendszert. Karácsony Gergely, főpolgármester: Sejteni lehetett, hogy ez lesz. Az összeomlás elkerülhető lett volna, ha a kormány kicsit jobban odafigyelne az emberekre.Ujhelyi István, szocialista EP-képviselő: Szó sincs túlterheléses támadásról! Csak találniuk kellett egy gyors instant-kifogást a szerencsétlenkedésre, így született meg az új csodafegyver: a túlterheléses támadás.

Persze a sajtó is tudta mi a dolga, csak egy példa áprilisból: »Nem valószínű, hogy valóban terheléses támadás érte a vakcinafoglalós oldalt« – 24. hu. Na, ezek után mondja meg valaki, mi is történhetett tegnap az előválasztás számítógépeivel?!?! Túlterhelés? Gyíkemberek? Instant-kifogás? Szerencsétlenkedés? Figyelmetlenség? Vagy lehet, hogy ez simán csak egy hiperpasszív előválasztás?”

 

(Németh Balázs, Fb)

 

Add tovább!

Fidesz az ellenzéki vádakra: a saját bénázásukat ne kenjék másra!

Hont András véleménye az előválasztásról meg az ellenzékről: papírgalacsinokkal dobálják a várfalat