in ,

Nem mi mondtuk – Horvát politikus: Orbán szerzett földgázt és kőolajat, hat hónapon belül az utca hőse lesz Magyarországon

Mario Radić, a jobboldali ellenzéki Haza Mozgalom (DP) alelnöke szerint „az ukrajnai háborúval kapcsolatosan lehet vitázni (…), de az ember a sajátjaiért küzd”.

A Jutarnji.hr Mario Radićot, a jobboldali ellenzéki Haza Mozgalom (DP) alelnökét idézte, aki először is az uniós szankciós politikát kritizálta. Mint fogalmazott, „mi úgy tekintünk az Európai Unióra, mint egy okos édesanyára, aki megoldja a problémáinkat. De jelen pillanatban, a dollár legyűrte az eurót, akárcsak a frank és a jen. Ez mégis mit jelent? Azt, hogy az európai gazdaság térdre rogyott. A jelenlegi uniós megoldások egyáltalán nem fognak rajtunk segíteni.”

Orbán Viktor földgázt és kőolajat szerzett, hat hónapon belül az utca hőse lesz Magyarországon”

– szögezte le a politikus, aki azt is elmondta: az ukrajnai háborúval kapcsolatosan lehet vitázni arról, hogy ahogy Orbán politizál, az jogos-e vagy sem, de „az ember a sajátjaiért küzd”.

 

(mandiner.hu)

 

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Na, végre! Télen eltakarodhat hazánkból a Ryanair!

A szankciók (még mindig fordítva) működnek: a brüsszeli szankciók miatt áram nélkül maradhatnak a svéd háztartások – Tanács: az emberek verjenek fel sátrakat