in ,

Nem ízlett az ingyenkaja a tranzitzónánkban? Akkor tiplizzél vissza oda, ahonnan jöttél!

Magyarország zokog: bezártuk tranzitzónáinkat.

Magyarország zokog: bezártuk tranzitzónáinkat. Mindannyiunk szívén gondfátyol ül, amiért mától nem etethetjük, itathatjuk évi több százmillió adóforintból az ide tévedt tálib békeimámokat, nem kvártélyozhatjuk el a szende Iszlám Állam-harcosokat, szudáni agysebész-hordákat. Pedig szívesen csináltuk. Különösen, hogy olyan sok szeretetet kaptunk érte Gyuri bácsi itteni és brüsszeli sameszaitól… Mi sírunk, a Helsinki Bizottság viszont ünnepel (még), de csak azért, mert szegény hülyék nem tudják, amit mi…

Hát, nem tetszett az Európai Bíróságnak a magyar tranzitzóna. A luxemburgi taláros csapat ízlelgette egy sort a magyar tranzitzónát, nyelvgyökére vette, gargarizált vele, végül kiköpte: nem jó. Mire a magyar kormány megvonta a vállát, s közölte: akkor bezárja azokat, le is út, föl is út. Aki eddig idegenrendészeti őrizetben volt (négy fő), az abban is marad, a többi 280 muszlim népvándorlót migránsszállóba viszik. (Ám csupán addig, míg – reméljük – elutasítják a kérelmeiket, s hazazavarják mindet az anyja keservébe.) Az újonnan érkezők pedig már csak a külképviseleteken próbálkozhatnak menedékkérelemmel. Csumi!

 

Az Európai Bíróságnak nem tetszett, hogy a limeszünkhöz érkezett barbárokat egyáltalán megállítottuk, akár csak egyetlen percre is raboltuk a drága idejüket holmi idegenrendészeti eljárással, menekültügyi intézkedésekkel, okmánykövetelésekkel. Hiszen ez idő alatt több száz klotyót kitakaríthattak volna például Luxemburgban…

Nyilván az sem tetszett a bíróságnak (bár ezt tudtommal nem öntötték szavakba), hogy a magyar adófizetők pénzéből osztott ingyen étel, ital – ellenzéki portálok szerint – nem volt elég ízletes, választékos, a ’68-as Chateau le Blanc pezsgőt is csak szobahőmérsékleten szervírozták a nyomorultaknak, akik ettől – érthető módon – teljesen „traumatizálódtak” (indexes szakzsargon). Szívalakú hancúrpamlag, jakuzzi sem várta őket Röszkén, ami már mindennek a teteje. Megint mások (például Szél Bernadett) viszont tudni vélte, hogy a kaja nem rossz volt, hanem nem is volt, és az átlagosan egy évig fogva tartott családokat folyamatosan éheztették. Jé, egy évig ki lehet bírni kaja nélkül? Mik vannak!

Az pedig végképp kiakasztotta a luxemburgi bíróságot (mondhatni, őrjöngtek miatta), hogy a migránsokat a gonosz magyarok „bezárták” a tranzitzónába, „jogellenesen fogva tartották” ott őket. Legalábbis ezt állította a migránsokat képviselő Helsinki Bizottság, s a bíróság ezt egy laza copy-paste-tel be is emelte az ítéletbe. Itt némi zavar támadt az erőben, hiszen egy másik, szintén dózerolásra érett sóhivatal, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága nemrég arra jutott két bangladesi ügyében (akiket – hogy, hogy nem – szintén a Helsinki pátyolgatott), hogy Magyarország nem tartotta őket fogva jogellenesen a tranzitzónában – hiszen elhúzhatták volna a csíkot arrafelé, ahonnan jöttek.

Uniós vívmány, hogy ha egy közép-európai állam bűnösségéről két különböző nyugat-európai szakvélemény készül, akkor a rosszabbikat kell figyelembe venni. Így esett, hogy von der Leyen bizottsági elnök sietve bejelentette: az Európai Bíróság ítélete maga a Szentírás minden tagállamnak, attól eltérni tilos.

 

Szóval bezárnak a magyar tranzitzónák. S lőn világosság. Soros György kihelyezett tagozatai örvendeznek vala. Azt hiszik ugyanis, hogy most majd akkor a többi kuncsaftjukat is be- és átengedjük, akiket az emberkereskedőik idehoznak. Lószart, mama! Ahmedék és Juszufék majd mennek szépen a szerb meg a bosnyák migránstáborokba, ahol a hírek szerint ezerszer rosszabb a helyzet, mint nálunk. A hoppon maradt migránsoknak valaki tolmácsolhatná, hogy a Helsinki Bizottság mocskolódásai, hülye pereskedései miatt zárták be a magyar tranzitzónákat, s azért kell nekik a gányban lakniuk… Pardavi Mártáék arcáról gyorsan lehervad majd a vigyor.

Amúgy továbbra sem értem, hogy ha Gyuri bácsi, ez a kedves öreg filantróp ennyire szívén viseli a nyitottságot, s ennyire lebontaná a mi határkerítésünket, tranzitzónánkat, miért nem a saját, Long Island-i házát körülvevő, három méter magas fallal kezdi? Bontsa le, szállítsa oda magához az összes kis kedvencét (pénzéből kitelik), ölelje őket keblére, háljon velük!

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Köszi, EU! Brüsszel miatt megszűnnek a tranzitzónák! De mi lesz utána?

Ilyen az, amikor Bill Gates népességcsökkentésről beszél – Döbbenetes videó