in ,

Nem érdekelnek többé a hazug eljárásaitok! Trianon pont elég volt!

Az EU már olyan, mint egy bántalmazó kapcsolat

„Én például – egy átlagos európai magyar nő és anya – lefekvés előtt most itt szomorkodom és közben az jut eszembe, hogy ilyen élet és halál urai Ursula Von der Leyenek ilyenkor mit csinálnak?

Tudnak aludni éjszakánként?

Maradt még bennük valami az idegen érdekeknek való megfelelési kényszeren kívül, valami normális európai és ők is álmatlankodnak és féltve gondolnak a gyermekeik jövőjére? Hiszen ők is európaiak elvileg és jelen pillanatban egyáltalán nem fényes Európa jövője, de közben csak tolják és tolják az európaiakat megsemmisítő parancsokat.

Az átlagos, normális, többségi európai társadalom évek óta fenyegetettségben él és szomorkodik.

A nagypofájú kisebbség meg úgy tesz, mintha élvezné a szabadságot és az életet, közben a romokban heverő EU meg moralizál és oktat.

Kezdték azzal, hogy támogatták a migrációt és ránk akarták kényszeríteni idegen emberek millióit, aztán a vírus, közben kitalálták, hogy eltörlik a biztos pontot, a teremtés rendjét és az élet alapját azzal, hogy már az anya sem csak nő lehet és az apa sem csak férfi, most meg azt akarják bebeszélni nekünk, hogy se fűteni, se hűteni, se mosni, se mosakodni nem nagyon kell.

Hitvány embereket állítanak elénk példaképnek, térdeltetik a világot egy bűnöző miatt és most már lassan hasalnunk kell egy újabb George Floyd – az ukrán elnök előtt.

Párhuzamosan ezekkel pedig hergelnek a normalitást még ismerő európai ország, Magyarország ellen.

Elég volt már! Nem bírjuk, nem akarjuk ezt a sok hazugságot és felforgatást!

Az Európai Unió már olyan, mint egy bántalmazó kapcsolat. Fojtogatás nyomokkal a nyakunkon mondjuk: Levegőt Magyarországnak, levegőt Európának!

Hogy európai legyalázóinkkal mi lesz? Majd eldöntik, lepecsételik helyettük, ha nem térnek észhez.

Csak mi álljunk továbbra is a sarkunkon és maradjunk meg!

Szeretlek Magyarország! Mi nem akarjuk másét, nem hódítunk, de jogunk van a saját hazánkhoz. Már amennyi maradt belőle. Elnézést, de nem érdekelnek többé a hazug eljárásaitok! Trianon pont elég volt!”

– írja a Nevén nevezem elnevezésű Fb oldal.

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Végre valaki felvállalja! Kiléptetné Magyarországot az EU-ból Volner János pártja

      Ne fürgyé’ le! Elképzeljük, ahogy Timmermans a telefosott gatyáját mosás helyett kiszellőzteti