in , ,

Ne fürgyé’ le! Elképzeljük, ahogy Timmermans a telefosott gatyáját mosás helyett kiszellőzteti

No komment kategória

 

 

Idézet következik:

 

Timmermans: Fűtsenek kevesebbet, és mosás helyett szellőztessék ki inkább a ruhákat

„Fűtsenek kevesebbet, járjanak biciklivel és mosás helyett szellőztessék ki inkább a ruhákat”. Ezt javasolta az európaiaknak Frans Timmermans, a zöld átállásért felelős bizottsági alelnök az Európai Parlament Környezetvédelmi Bizottságának ülésén, írja a HírTv oldala. Timmermans szerint elfogadható, hogy a lakosság is kivegye a részét az Oroszország elleni fellépésekből. Tóth Edina, a Fidesz EP képviselője a csatornának elmondta, megkérdezte a biztost arról, lesznek-e törvények a lakossági felszólításokból.

„Miért helyezem nyomás alá a háztartásokat? Én nem helyezek extra nyomást a háztartásokra, csak a polgártársaimnak azt mondtam, hogy ők is tehetnek valamit azért, hogy kevesebb pénz vándoroljon Putyin zsebébe. Persze választhatják azt is, hogy nem csinálnak semmit, de dönthetnek úgy is, hogy

kevésbé fűtenek, inkább biciklivel mennek, nem autóval, rövidebb ideig zuhanyoznak, hogy a ruháikat kiszellőztetik ahelyett, hogy kimosnák.

 


Eddig az agyhalott Timmermans üzenete. Most pedig elképzeljük, amint Timmermans biztos a nagy napi hajtásból, az őrült tempójú munkából hazamegy, ruhát cserél, a pólóját kiteszi száradni a levegőre, az inget is (majd honlap felveszi, addigra kiszellőzik az izzadságtól büdös, gusztustalanul foltos ing), és mellé akasztja a telefingott alsógatyáját is. Őt nem zavarja a sáfrányos szarosgatya, ő most Putyin ellen harcol. Kiszellőzik az holnapra, “jóvanazúgy”…és Timmermans reggel felkel, mosakszik, izé, nem mosakszik, mert azt sem szabad, mert “gonosz oroszok”, tehát nem mosakszik, fogat sem mos, nem vizel a vécébe, mert akkor nem kell lehúzni, kimegy hátra a kertbe és odavizel, ahova a macskája, netán a mosdóba pisál, azt nem kell lehúzni, vagy levizeli a sarokban a strelíciát, mindegy, csak ne használjon vizet. Ha ezzel megvan, büszkén felveszi a sáfrányos szarosgatyát, a foltos, agyonizzadt inget, és biciklivel bemegy dolgozni….

Tud élni ez a Timmermans, na!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Nem érdekelnek többé a hazug eljárásaitok! Trianon pont elég volt!

      A Bandi felszólalt a parlamentben – Bár ne tette volna – Dömötör Csaba adott is neki rendesen – Fegyőr becsicskult – Videó