in ,

Nem a liberálisok félnek az Orbán kormánytól, hanem a jobboldali értelmiség a liberális média gőzhengerétől

A liberalizmus éltető ereje: a hazugság

Apáti Bence válaszlevele kapcsán elgondolkodtunk

Nincs itt kérem semmiféle fasizmus, nácizmus, meg nyilas tempó, sem Kádárista rezsim, sem Észak-Korea. És sajtószabadság is van, ellenkező esetben a liberális megmondók ilyeneket nem mondhatnának ki a HVG, az ATV, a Hír TV, a Klub rádió, a Lánchíd rádió, a Népszava, a 168 óra, a Magyar Narancs, 444, index, az RTL Klub, stb.stb. nyilvánossága előtt.

Nincs igaza sem Vitray-nak (megírtuk), sem Stohl-nak (megírtuk), sem Lovasi Andrásnak, sem a többi, médiát végighaknizó liberális „megmondónak”.

Apáti Bence levele tökéletesen bemutatta a valóságot:
JOBBOLDALI KORMÁNYZÁS ELLENÉRE, 27 ÉVVEL A RENDSZERVÁLTÁS UTÁN A NEMZETI ÉRZELMŰ, JOBBOLDALI MŰVÉSZEK, HÍRESSÉGEK, ZENÉSZEK NEM MONDHATJÁK EL POLITIKAI VÉLEMÉNYÜKET, MERT AZONNAL KIRÚGJÁK, ELVESZTI AZ ÁLLÁSÁT, MEGÉLHETÉSÉT, SZPONZORÁT (LÁSD ÁKOS ÜGY ÉS A T-COM), KENYÉRKERESETÉT.
IGEN, EZ A VALÓSÁG!

Szóval kedves liberálisok! Kedves liberális nagyonfüggetlenobjektív média, és értelmiség!
Elég a hazugságból, a félrevezetésből, a sajtószabadság megszűnéséről való papolásról (ha nem lenne sajtószabadság, el sem tudnátok mondani sehol, hogy nincs sajtószabadság!), meg a diktatúrázásról, és lássatok neki a valódi munkának, álhírgyártás (sorolni is nehéz, annyi van, minden napra jut egy hangulatkeltő hazugság: hvg és a légitársaság ügye, a rokkantparkolós ügy, csak hogy az utóbbi pár napot említsem)  helyett valódi híreket kérünk, eredeti oknyomozást, mindenféle FAKE NEWS NÉLKÜL!

Nos, libsik, menni fog????

Mindenszo.hu

Hazugság volt a sérült kisfiára váró apuka elhurcolásának sztorija – Újabb liberális FAKE NEWS – Pedig Balázsék a rádióban hogy meghatódtak!

Naponta bedőlnek a libsi médiának Balázsék a Rádió 1-en – Direkt csinálják, vagy tényleg ilyen hülyék?