in ,

Nem a forma, hanem a tartalom miatt vesztettetek – Igen, ez nektek szól kedves ellenzéki politikusok és médiamunkások!

Ferencz Zsombor írása

A következtetés eléggé egyértelmű. Annak ellenére, hogy pénzt, paripát, fegyvert – egyszóval minden létező eszközt – bevetettetek, mindent elkövettetek a „diktatúra” megbuktatásáért, csúfos vereséget szenvedtetek. Pedig magatok mögé állítottátok a zuglói „ifjú titánt”, a hódmezővásárhelyi „csodapolgármestert” és a „felvilágosult civileket”. Ezenkívül az európai megtorló hatalmakkal is szövetségre léptetek a magyarok ellen, a Duna menti köztársaságunk térdre kényszerítése érdekében.

Sőt, a 2004-es időket felidézve, újfent a külhoni magyarokkal ijesztgettetek. Azt követeltétek, és ma is azt követelitek, hogy aki nem adózik Magyarországon, ne vehessen részt a választásokon. Szégyentelen, aljas, nemzetellenes gazemberek! Ennyit ér számotokra a magyar nemzet? Ennyit ér nektek a nemzeti hovatartozás? Ezt jelenti számotokra a haza fennmaradásáért vívott harc?

Megérdemlitek a vereségeteket!

Még mindig azt gondoljátok, hogy a Fidesz-KDNP szövetség a szavazók „sötétsége és tudatlansága” miatt jutott kétharmados többséghez? Még mindig azt hiszitek, hogy nálatok van a bölcsek köve, még mindig azt hiszitek, hogy minden érték csak balliberális szűrőn keresztül mérhető? Még mindig azt hiszitek, hogy a jobboldali és a konzervatív erőknek nincs keresnivalójuk a magyarországi és az európai hatalmi körökben?

Arra egy percig sem gondoltatok, hogy téves a politikai üzenetetek és emiatt veszítettetek? Arra nem gondoltatok, hogy Szanyik, Ujhelyik, Gyurcsányok és Niedermüllerek miatt bűnhődtetek?

És mi van akkor, ha a Soros-terv filantróp álarca mögé bújtatott iszlamizációs nyomás akkora veszélyt jelent Európára, hogy a magyar kormány migrációellenes kampánya a későbbiek során nem fölül-, hanem alulméretezettnek lesz ítélve más nemzetek által?

Mi van akkor, ha tényleg ez (a migráció) a legnagyobb probléma Európában, és nem pedig a melegek jogai és az általatok szajkózott üres szolidaritás kérdései?

Mi van akkor, ha ti, balliberálisok, éppen ti vagytok megvezetve, éppen ti vagytok a sötétség és tudatlanság áldozatai? Mi van akkor, ha éppen ti kerültetek valamilyen romboló, nemzetellenes, kártékony erők bűvöletébe?

(Ferencz Zsombor, 888.hu)

MIT MŰVEL A SPAR??? – A Heinekent igen, a Csíki Sört viszont nem hajlandó árusítani a SPAR + mindenszo.hu kommentár

Nocsak! – Újabb sorosista politikus ülhet be a parlamentbe + mindenszo.hu kommentár