in , , ,

Neki már lehet Bécsben cukrászdája – Minden magyarnak annyi EU-s pénzt kívánunk, mint Cseh Katalinnak! + Dalt is küldünk Cseh Katalinnak

Itt a jó példa

Állítólag nincs demokrácia Magyarországon, mert többek között lopják az EU-s pénzeket. 

Pénzeső hullott Cseh Katalin ölébe az elmúlt években. Sok-sok pénz. EU-s pénz és állami támogatás is, állítólag. A diktatúra jegyében történt minden, mert ugye csak “fideszesek” nyerhetnek EU-s pénzeket, amit majd jól ellopnak. Vagy mégsem?

Bátran kijelenthető: Cseh Katalin minden kormányellenes kijelentése mostantól nem ér semmit. Cseh Katalin szavai semmit sem érnek. Egyetlen mondata nem volt igaz a kormányról, és ezentúl egyetlen szavának sincs semmilyen hitele a jövőben. Cseh Katalin, ha lenne töke, akkor gyakorlatilag tökönszúrta magát. Politikai öntökönszúrás.

Cseh Katalin szájából nem szennyvíz ömlik (Vona Gábor mondta ezt régebben a nyugdíjasokról), hanem 4.8 milliárd forint.

Mi azt mondjuk, vegyünk példát Cseh Katalinról! Így kell milliárdokat, százmilliókat nyerni az EU-tól és az államtól! Vegyen róla példát minden magyar, és hamarosan mindenkinek lehet cukrászdája Bécsben. Cseh Katalinnak már biztosan.

Csupán egyetlen kérdés merül fel: ha tényleg nála landolt az összeg, mire ment el ez a hatalmas összeg? Hova tűnt ez a pénz? Arra ment, amire pályáztak, vagy nem? Tudja ezt valaki ellenőrizni? Van erre valami átvilágítási módszer?

Jó lenne tudni.

Addig is ezt a kis dalocskát küldjük Cseh Katalinnak és minden magyarnak, szeretettel:

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Jurák Kata leleplezi Dorosz Dávidot is – Dorosz Dávidot az Egyesült Államokban képezték ki arra, miként manipulálhatják a választókat – Videó

Éljen! Siklósi Gergely ezüstérmet nyert párbajtőrben