in ,

Neeeee! Ez direkt ilyen hülye? Karácsony megint eltévedt!! :D

Az már korábban kiderült a baloldal főpolgármester-jelöltjéről, hogy fogalma sincs róla, hol található Budapest térképén Csepel

Az már korábban kiderült a baloldal főpolgármester-jelöltjéről, hogy fogalma sincs róla, hol található Budapest térképén Csepel – szerinte Észak-Pest, valójában Dél – de meggyűlt már a baja a Nemzeti Múzeummal is, amelyről azt hitte, a Városligetben van. Karácsony Gergely kampányában most egy többször lerágott csontot, a stadionépítést vett ismét elő, de hogy? A kínos bakit a Magyar Nemzet szúrta ki.

“STOP! Budapesten nem kell több stadion! Az árát költsük inkább az egészségügyre! Írd alá a petíciónkat, ha egyetértesz velem!”– szól a manapság oly népszerű mantra, az online aláírásgyűjtés felhívó szöveg a legnagyobb közösségi portálon.

Van azonban egy bökkenő. Az illusztrációként feltett – reméljük jogtiszta – fotón viszont nem csak a települést, még a megyét is elbaltázta. Azon a Pancho Aréna látható, amely még véletlenül sem a fővárosban van, de nem is Pest megyében, hanem Fejér megyében, a Bicskei járásban, egy Felcsút nevű nagyközségben.

Úgyhogy ez Karácsony Gergely következő szekundája földrajzból. Vissza az iskolapadba!

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Friss hír! Elbukott a spanyol baloldal, előrehozott választás lesz

Bayer Zsolt: ” Salvini, az egyre kevesebb normális európai politikusok egyike”