in ,

Ne szavazzunk a káoszra és hatalomvágyra! Mi ott leszünk! Elmész te is szavazni? (PS-Videó!)

Itt a Szavazz te is! PS-videó második része

Itt a Szavazz te is! PS-videó második része, amelyben a Momentumot már kiosztó Párkányi Eszter, a Hír TV-s édesapjával egyet nem értő Vincze Emília és az ex-miniszter édesapjával ugyancsak politikai vitában álló Jeszenszky Zsolt, valamint Apáti Bence táncművész, publicista mondja el, miért mennek el szavazni április 8-án és miért fontosak nekik a konzervatív értékek.

Mert nem kérünk az SZDSZ-es mentalitásból, Magyarország fejlődésének megakasztásából és az Isten, család, nemzet, határon túli magyarok, szólásszabadság megvetéséből. A Szavazz te is első részét ide kattintva nézheti meg. 

Mitől lesz valaki az elvei, az értékei, a hazája mellett elkötelezett keresztény konzervatív? Ha hangosan ezt mondja magáról? Ha hózentrógerben tusol és folyton régi nagy költőktől és/vagy a Bibliából idéz? Ha egy soha nem létezett, idealizált régmúltba szeretné, ha visszatérne a világ? Nem. Attól, ha azon dolgozik, hogy az általa vallott értékek a mai világban, a mai körülmények között is érvényre juthassanak, sikeresek lehessenek.

Néhány, önmagát konzervatívnak mondó, mérsékelt fajsúlyú közszereplő sajnos pont ennek ellenkezőjén dolgozik. Sértettségtől, hiúságtól, exhibicionizmustól, stb. hajtva szeretnék megakasztani Magyarország fejlődését, visszahozni az SZDSZ mentalitását. Képesek egy olyan ellenzék melletti kiállásra buzdítani, amely mindent megvet, ami egy valódi, tisztességes konzervatívnak fontos: Istent, családot, nemzetet, a határon túli magyarokat, a szólásszabadságot…

Szólaljanak meg hát most olyanok is, akiknek a konzervatív gondolat, a hagyományos értékek 2018-ban is fontosak, de a mai valóságot is értik; helyesen mérik fel az ellenfelet és a választás tétjét. Kisfilmünk szereplői a magyar közélet új generációjának fontos szereplői közül kerültek ki. Apáti Bence művész karrierje mellett számtalan konzervatív hangvételű lap rendszeres puplicistája és az Echo Televízió állandó szereplője; Párkányi Eszter a Fidelitas külügyese, aki azzal került a haladó újságírók célkeresztjébe, hogy megírta a Hánynom kell tőletek című kiáltványát a Momentum-generáció kizárólag rombolásra és pusztításra alapozott tevékenységéről.

Pikantériaként pedig Vincze Emíliát szólaltattuk meg a filmben, aki úgy vall konzervatív értékeket és politizál a Fidelitasban, hogy ezzel szöges ellentétét képviseli a nem kifejezetten nyílegyenes közéleti pályafutást bemutató édesapjának, aki a Hír TV oszlopos tagja, műsorvezetője, valamint Jeszenszky Zsoltot, aki írásai mellett rendszeresen kiáll a baloldaliakkal kiegyező édesapjával vitatkozni.

(pestisracok.hu)

Jurák Kata – A Facebook cenzúrázta a cenzúrát

Orbán Viktor halálán poénkodik Húsvétkor egy Jobbikos csoport – Ezt nem tiltja a Facebook