in

NAGY IGAZSÁG – Civil kör: A Hír TV-t nem elvették, hanem visszavették

A Hír TV kezdetektől fogva a jobbközép polgári oldal csatornája volt – jelentette ki Ferencz Orsolya az ECHO TV Civil kör című műsorában. Hozzátette, bebizonyosodott, hogy amit tégláról téglára felépítettek nem lehet csak úgy ellopni. Simon János politológus egyetértett ezekkel a gondolatokkal, kiemelte: éppen ezért a Hír TV-t nem elvették, hanem visszavették

Ferencz Orsolya, a Hír TV hazatalálásáról elmondta:

A dolgok a helyükre kerültek, a fejük tetejéről a talpukra lettek állítva. A Hír TV a kezdetektől a jobbközép polgári oldal tulajdona volt. Ferencz Orsolya felidézte, hogyan építették fel a csatornát tégláról téglára, amelyről valaki azt gondolta 2015-ben, hogy ellophatja. Most pedig bebizonyosodott, hogy nem lehet ellopni.

Pesty László, a Pesty Fekete Doboz főszerkesztője egy ’90-es évekbeli példát hozott, miszerint a balliberális oldal azt mondta, ha egy sajtóorgánum nem népszerű az nem politikai hanem piaci kérdés. Az elmúlt napokban viszont arról írnak, hogy ez a kormány újabb előre lépése, nyomás, diktatúra, cenzúra. Pedig csak a piac döntött. A tulajdonos eladta, Nyerges Zsolt megvette és úgy döntött, hogy profilt vált – emelte ki.

Simon János is hangsúlyozta, hogy közadakozásból épült fel a televízió és magas színvonalat képviselt. Éppen ezért nem elvették a televíziót, hanem visszavették.
A teljes adás:
ECHO TV – A nemzet hangja – Civil kör

(forrás:www.echotv.hu)

HALÁLTUSA – Folytatódhat a Jobbik szétesése

Óriási siker: Milák arany-, Kenderesi ezüstérmes 200 pillangón