in ,

HALÁLTUSA – Folytatódhat a Jobbik szétesése

Úgy tűnik, hogy a párt vezetőit a háttérből továbbra is Vona Gábor irányítja

Folytatódhat a Jobbik szétesése, szavazóik elvándorlása és egyre inkább úgy tűnik, hogy a párt vezetőit a háttérből továbbra is Vona Gábor irányítja – mondta Deák Dániel politológus az M1 csatorna szombat esti műsorában.

 

A szakértő hangsúlyozta, hogy a párt könnyen elvesztheti szavazói jelentős részét, adósságai pedig a tiltott pártfinanszírozás mellett a hűtlen kezelés gyanúját is felvetik. Megjegyezte, hogy már a választás utáni elnökválasztás szoros végeredménye is a megosztottságot mutatta és nem kizárt, hogy újabb kilépések következnek.

Kérdés, hogy a folyamatot meg tudja-e állítani a párt vezetése, de az átrendeződések miatt a Jobbik hamar elvesztheti elsőségét az ellenzéki térfélen”

– tette hozzá az elemző.

Deák Dániel szerint most már biztosra vehető, hogy az elnöki tisztségről korábban lemondott Vona Gábor vissza akar térni a párt élére és az egész ellenzék feletti vezető szeretne lenni.

A Jobbik a nemzeti érzelmű szavazókról már korábban lemondott, a Fidesz miatt továbbra is csak a baloldalon lát lehetőséget”

– hangsúlyozta a szakértő.

(forrás: Horváth József György, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

HOPPÁ! – Többszörös a túljelentkezés, bővítik a honvédkadét-képzést

NAGY IGAZSÁG – Civil kör: A Hír TV-t nem elvették, hanem visszavették