in ,

Nagy Ervin: Rövid kérés a baloldalhoz, Gyurcsányról, magyarul

Fontos üzenet Nagy Ervintől

Kérlek titeket, a magyarságért valóban aggódó baloldali felebarátaim, ne működjetek együtt Gyurcsány Ferenccel! Semmilyen formában ne álljatok a külhoni, a Kárpát-hazában élő magyarok ellen gerjesztett gyűlölködés mellé!

 

Hosszú távon nektek, és az egész országnak is jobb lenne, ha nem hoznátok újra a nyakunkra a jövő évi választásokon hazánk legkártékonyabb politikusát, mint potenciális nemzetárulót, mint lehetőséget kapó ellenzéki vezetőt.

Nem kell sem nektek, sem nekünk egy olyan szociopata személy, aki mérhetetlen és beláthatatlan viszályt kelt ismét magyar és magyar ember közt!

Álljatok meg egy percre, kérlek, gondoljátok csak végig, adunk rá időt…

Őszintén! Ugye, hogy érzitek ti is lelketek mélyén, hogy miről beszélek?

Játsszuk le a választási küzdelmet, versenyezzünk a magyar állampolgárok szavazataiért jövő év áprilisáig – de hagyjuk ki belőle a határon túli magyar testvéreink elleni ellenségeskedést, elutasító hangulatkeltést! Ne bántsuk ismét a magyarokat! Nem érdemlik ezt…

Tudjátok, leginkább rajtatok, baloldali politikusokon, közéleti személyeken és az értelmiségen fog múlni. Morális kiállásotokon, bátorságotokon és a nemzetért érzett felelősségeteken dől el az, hogy milyen lesz a baloldal attitűdje, és az is, hogy ez a szellemiség táplálni vagy mérgezni fogja-e a magyar közösséget.

Ennek érdekében nyomatékosan kérlek titeket, szakítsatok végleg Gyurcsány gyűlölködő szellemével és pitiáner, felelősség nélküli, kiszámíthatatlan, szeszélyes személyével!

Közösítsétek ki, határolódjatok el azért tőle, amit a határon túli magyarok ellen készül tenni most!

Ez a szívünk, és valljuk meg, hogy a józan eszünk parancsa is.

Ne felejtsétek el, ha mégis együttműködtök vele – ugyanolyanná váltok, mint ő… Nem akarhatjátok ezt!

Ugye?

 

(Nagy Ervin, polgarportal.hu)

G. Lajosék nekiestek Orbán Viktor családjának – Elindult a gyűlöletcunami

Totális vereség – Bukhatja Botka Szegedet is