in ,

Na, végre! „Nagyon fojtogató Magyarországon élni” – A libsi Hodász Andrásban is felmerült, hogy külföldre költözik – Húzz el, Hodász! Húzz!

El akar menni a libsi atya

Blablabla, megszólalt az egyházból eltakarított Hodász elvtárs.

 

 

Íme:

 

„2023 Magyarországán az emberek gyűlölik egymást, olyan sebek keletkeztek a magyar társadalom szövetén, ami nem lesz reparálható” – fogalmazott a papi pályát a közelmúltban elhagyó Hodász András a Gulyásgyú című podcastben. Szerinte több százezer honfitársunk nem tud élni ilyen hangulatban, ezért külföldre ment, és

ő maga is elgondolkodott azon, hogy távozzon az országból.

„Nagyon fojtogató Magyarországon élni”  – vélekedett. Majd utalva az őt a műsorban kérdező Gulyás Balázsra, azt is mondta, lehet, hogy valaki hetero négygyermekes családapaként még nem célpont, de „bármikor lehetsz üldözött, bármikor lehetsz te a célpont, szépen lassan mindenki sorra kerül”. A beszélgetés ezen részében Hodász párhuzamot volt a rendszerváltozás előtti és a mostani magyarországi hatalomgyakorlás között, mondván, „politikai kampányszinten lehet gyűlöletet kelteni emberek, embercsoportok ellen”.

 


 

 

Na, ennyi elég is volt a Hodász féle liberális bullshitet olvasgatni, részünkről öröm és boldogság, ha ez eltakarodik hazánkból! A csávó egyházellenes, belülről bomlasztotta az egyházat.

És most hogy ügynöki munkája megszűnt, már el is hagyná az országot. Na, ebből látszik, hogy az ilyennek hazája sincs, ezek hazátlanok.

 

Menj el, ne is gyere vissza!

Csá!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Íme Orbán Viktor március 15-i beszéde – Videó

Kezdődik (és megint az USA-ból indult): Európára is átterjedt az amerikai bankpánik, nagy bajban a Credit Suisse