in ,

Na nehogy már egy bolgár nő “képviselje” a magyarokat Brüsszelben!

Ez nem fordulhat elő

Számos országban (pl. az USA-ban az alkotmány szerint mindenki, aki amerikai állampolgárként született, betöltötte a harmincötödik életévét, és legalább tizennégy esztendeje folyamatosan az Egyesült Államok területén él.) vannak különböző szabályok, amik meghatározzák, hogy csak az adott országban született személy lehet egy ország vezetője, elnöke, stb.

Sajnos Magyarországon már volt arra példa, hogy nem Magyarországon született személy volt a miniszterelnök. A neve: Medgyessy Péter. Ugyanis ő mégcsak nem is erdélyi születésű volt, hanem román. Ha erdélyi magyar lett volna (mondjuk ezzel kampányolt, de kamuzott), akkor szépen, ízesen beszélte volna anyanyelvünket, e helyett makogott, mekegett, és egy idő után “útelágazódáshoz” érkezett:

Nehéz szó. Az. Egy románnak.

De franciául sem tud:

 

Nem véletlenül románozom le az exminiszterelnököt. Ugyanis többször hallható volt már, hogy románul folyékonyan beszél. A libsi kézben levő Wikpédia természetesen hazudik, hogy Medgyessy Péter Budapestről származik, hiszen Medgyessy saját maga állította, hogy erdélyi magyar. Maradjunk abban, hogy ő román. Sértő is lenne székely testvéreinkre nézve egy ilyen embert erdélyinek nevezni.

El is érkeztünk a bolgár Gyurcsánynéhoz!
Nem elég, hogy az ÁVÓ-s Apró Antal unokája, még bolgár is.
Mégis, hogy tudná egy bolgár származású ember képviselni a magyarokat?
Volt már ilyenre példa Magyarországon, és nem jött be.
Ne adjunk esélyt a kétes jelenű és múltú bolgár Dobrevnek május 26-án! Szégyen lenne a magyarságra nézve!

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! – Az AfD üdvözli a magyar politikát

Hoppá! – Elsöprő a magyar kormány családpolitikájának társadalmi támogatottsága – Mutatjuk a számokat