in ,

Na mi van? Megjött az utalás Gyuritól??? – „Az LMP megnyeri a választást”

Szél Bernadett péntek este a Blaha Lujza téren tartott seregszemlét aktivistáival, támogatóival. Facebook-oldalán pedig büszkén beszámolt róla, hogy „a korszakváltás már elkezdődött”.

Szél Bernadett péntek este a Blaha Lujza téren tartott seregszemlét aktivistáival, támogatóival. Facebook-oldalán pedig büszkén beszámolt róla, hogy „a korszakváltás már elkezdődött”.

Az LMP miniszterelnök-jelöltje a budapesti Blaha Lujza térre hívta híveit péntek este, az eseményről pedig élőben is bejelentkezett.

Szél Bernadett kifejtette:

a korszakváltás nem tárgyalótermekben, hanem ott, ahol az emberek vannak: az utcán kezdődik.

Az energetikai szakértelmét már többször megcsillogtató politikusasszony kijelentette, elegük lett a sok teszetoszaságból, mellébeszélésből, fejvakarásból (sic!), ezért vonultak ki az utcára. A videóban azt is elmondta, még pár órán át a helyszínen lesznek, nagyon várják az érdeklődőket. Ez nem is csoda, a saját felvételeiken is látható ugyanis, hogy túl sok embert nem sikerült összetrombitálniuk.

A korszakváltás az utcán kezdődik! Ma azért voltunk a Blahán, hogy ott, és azután nap mint nap az ország minden pontján közvetlenül, személyesen elmondjuk az embereknek, hogy van remény. Van remény arra, hogy visszavegyük a döntési jogokat azoktól, akik az elmúlt évtizedekben kisajátították a politikát. Hogy van esély olyan politikára, ami az emberek és nem a saját érdekeit szolgálja. Elég a teszetoszaságból

– írta Facebook-oldalán Szél Bernadett, aki még egy képgalériát is megosztott a nagyszabású eseményről.

Álljunk meg egy pillanatra a résztvevők kezében tartott tábláknál, hiszen úgy tűnik, a Lehet Más a Politika új szlogenje a SZÉLlmp. Ez már leírva sem mutat túl jól, ha pedig megpróbálnánk kimondani, előbb jut eszünkbe a mondás, miszerint szél ellen p… nem lehet, mintsem Szél Bernadett és pártja.

Már a fenti élő videó is szánalmas volt a hervatag lmp-s díszsorfallal, de a pontot az i-re az alábbi nagy gonddal szerkesztett felvétel teszi fel:

Ebben a videóban az esemény résztvevőit szólaltatják meg, akik lelkesen méltatják Szél Bernadettet, „Dettit”.

Az LMP megnyeri a választást 

– tesz irigylésre méltó optimizmusról tanúbizonyságot az egyik lelkes fiatalember, de ő legalább nem neveti el magát, amikor az LMP miniszterelnök-jelöltjéről beszél (ilyenre is van példa a félperces videóban). Az alábbi bivalyerős érveket és frappáns buzdításokat sikerült összehoznia a videó szereplőinek:

  • Szél Bernadett legyen a miniszterelnök!
  • Az LMP megnyeri a választást.
  • Hajrá, LMP, hajrá, Szél Detti!
  • (Szél Bernadett-tel) értő női kezekbe kerülne az ország irányítása. 
  • (Szél Bernadett) a problémákról beszél, nem olyasmikről, amikkel gyűlöletet lehet kelteni. 
  • „Szél Bernadett, ki más?”

Ki más? Ami azt illeti, nekünk Istennek hála van egy sokkal jobb jelöltünk. Orbán Viktornak hívják.

 

(Demokrata.hu)

Na, e körül is nagy kuss lesz, úgyhogy dörgöljük a libsik pofája alá – Nemzetközi díjat nyert a vizes vb megnyitója

Soros György Brüsszelbe látogatott a kvóta szavazás előtt – De nincs Soros-terv, ugye?