in ,

Na, erre van pénz! Gyurcsány Ferkó 850 ezerért bérel magának irodát, a baj csak az, hogy állami pénzből

A Demokratikus Koalíció (DK) tagjai költik legtöbbet irodabérlésre.

A Blikk információi szerint az Országgyűlés képviselői közül a Demokratikus Koalíció (DK) tagjai költik legtöbbet irodabérlésre. A párt vezetője, Gyurcsány Ferenc például havi bruttó 850 ezer forintért bérel egy 124 négyzetméteres irodát a Teréz körúton. 

Ugyanezen az emeleten dolgozik Oláh Lajos, Sebián-Petrovszki László és Vadai Ágnes is, míg

Gy. Német Erzsébet és Kálmán Olga néhány emelettel lejjebb bérelnek irodát 779 ezer forintért havonta.

Az indoklás szerint ez azért van, mert a párt központja is itt található.

 

Az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan öt különböző helyen tart fenn irodát összesen 813 ezer forintért havonta, többek között Szigetváron, Érden, Siklóson, Kecskeméten és Gyulán.

Molnár Zsolt pártigazgatónak irodája van Baján, Orosházán, valamint Budapest XVII. és XXII. kerületében. A lap szerint több képviselő a helyi pártirodákra költi a rendelkezésre álló 1 millió forintos keret nagy részét.

A Fidesz a Blikk megkeresésére azt válaszolta, hogy a párt béreli a képviselői irodákat. A 199 országgyűlési képviselő összesen 215 millió forintot költhetne irodabérlésre, de valójában ennek csak a töredékét, havonta 25 milliót használnak fel. A megmaradt összegek felett pedig szabadon rendelkezhetnek a frakciók.

 

 

(Mandi)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Bognár Zsoltnak elege lett a magyar közéletből: legyen elvárás és nemzeti minimum az ellenzéki politizálás milyensége és minősége

Állítólag 6 éves kora óta sportol – Úgy kiütötték a sztárboxon a nagyképű, liberális Nagy Ervint, mint a büdös sz*rt!