in ,

Na, elfogytak a dollárok? Agyhalál: beperli a kormányt négy hetilap – mindenszo.hu kommentár: ezeket a lőtéri kutya sem olvassa

Egész pontosan a Magyar Narancs, az Élet és Irodalom, a Jelen és a Magyar Hang.

A médiapiac torzítása és a hirdetések egyenlőtlen elosztása miatt készül perelni a kormányt a Magyar Narancs, az Élet és Irodalom, a Jelen és a Magyar Hang – derül ki az interjúból, amelyet a kreativ.hu készített a Magyar Hang lapigazgatójával. 

„Magyarországon szabad a sajtó, ám a szabadsághoz szükséges anyagi feltételek a kormány piaczavaró, egyoldalú reklámköltései miatt is ingatagok. Milyen piac az, ahol a kormány és az állami cégek a legnagyobb hirdetők? A piac torzul, a független média létbiztonsága eltűnik. Ezt a gyakorlatot elégelte meg négy hetilap, és összefogtak.

Eldöntötték, hogy beperlik a kormányt, piactorzítás és a hirdetések egyenlőtlen elosztása miatt”

– jelentette be a MÚOSZ elnöke.

 


 

 

Mindenszo.hu kommentár:  mi van, ficsúrok? Elfogyott a külföldi zsé? Nincs tovább? Éljetek meg a piacról, nem megy? Akkor zárjatok be! Kiderült végre, hogy a lőtéri kutya sem olvas titeket. Ennyi. Milyen piactorzulás? Az nem volt torzulás, amikor külföldről utaltak a dollármédiának? Akkor senki sem tett feljelentést közületek? Hm?

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Akkor vége? Ezt is dobra verik? Eladósorba kerülhet az MSZP budapesti pártközpontja

A libernyák média a kormányt pereli pénzért – Hahó, srácok: inkább be kellett volna osztani azt a 4 milliárd forintnyi dollárt