in , ,

Muszlim diákok miatt rettegnek a német iskolások

Komoly problémákat okoz az iszlamizálódás a német iskolákban.

Komoly problémákat okoz az iszlamizálódás a német iskolákban. Egyre több szülő emeli fel a hangját, akinek gyermekét szidalmazták, megverték vagy iskolaváltásra kényszerítették. Felháborodott szülők számoltak be arról, hogy mi is történik azokban az iskolákban, ahol muszlim gyerekek tanulnak és muszlim tanárok tanítanak. A zaklatások vallási eredetűek, az áldozatok keresztény és zsidó gyerekek.

A Bildnek névtelenül nyilatkozó szülők számoltak be a gyermekeiket ért bántalmazásokról a lapnak. Azért kértek névtelenséget, mert nem akarták még több zaklatásnak kitenni gyerekeiket. Az iskolákban tapasztalt vallási eredetű, testi-lelki bántalmazásokért felelős muszlim gyerekeket nemhogy nem terheli felelősség, de maga a zaklatás is süket fülekre talált az iskolavezetésnél és a hatóságoknál.

Hordjon fejkendőt – ajánlotta az igazgató

Egy frankfurti édesanyának ki kellett vennie gyermekét az iskolából, mert a muszlim lányok folyamatosan piszkálták. A hazafele vezető úton szidalmazták, többször meg is ütötték. A lánynak szőke haja van, héber eredetű neve, családja pedig keresztény. Egy idő után sírógörcsök törtek rá, és minden reggel rettegés fogta el, hogy iskolába kell mennie. Ötödikes koráig bírta a folyamatos zaklatást, majd idegileg teljesen összeomlott.

A szülők az igazgatóhoz fordultak segítségért, azonban csak azt a választ kapták, hogy a lánynak kevesebb problémája lenne, ha nem mondaná mindenkinek azt, hogy ő német. Az iskola vezetője hozzátette: a fejkendő viselése sokat könnyítene a gyerek helyzetén.

A kislány anyja ekkor döntött úgy, hogy át kell vinniük egy új iskolába.

Sapere Aude@SapereAude2020

Es ist nicht , es ist der . https://m.bild.de/news/inland/news-inland/islamismus-an-der-grundschule-wassermaus-55213702.bildMobile.html 

Wie der Islamismus an die Grundschule Wassermaus kam – Der Zorn der Eltern

Islamismus-Alarm an deutschen Grundschulen! Religiöses Mobbing auf dem Schulhof und im Klassenzimmer ist leider kein Einzelfall.

m.bild.de

 

Gumicukorcsörte

Az ennepetali Wassermaus általános iskolában körlevelet küldött az iskolaigazgató a szülőknek, amelyben mindenkit felszólított, hogy az „újabb incidensek” miatt beszélgessenek el gyermekeikkel a vallásszabadságról. A levélben nyomatékosítja: mindenkinek alapjoga megválasztani a hitét, és azt, hogy milyen mélyen hisz a vallásában. Vallási meggyőződés miatt azonban senkit sem érhet hátrány vagy bántalmazás – írta.

A Bild felkereste az iskolát, és arról érdeklődött a szülőknél, hogy milyen incidenst emleget az iskolaigazgató. Mint kiderült, az év elején komoly összetűzés alakult ki egy szigorúan vallásos muszlim diák és a „kevésbé vallásos” muszlimok között. A lányokat pedig zaklatás érte, mert gumicukrot vittek be az iskolába. A muszlim diákok szerint a disznó nem tiszta állat, a gumicukor pedig az állat csontjának reszelékét tartalmazza, így az édességet tisztátalan ételnek nevezték.

 

Lefejezéssel fenyegetőznek

Két bajor fiú édesapja mondta el a lapnak, hogy tavaly fia és lánya is felzaklatva érkezett haza az iskolából. A fiú zokogott, a kislány pedig nem mert ránézni. Mint kiderült, a gyerekeket muszlim osztálytársaik azzal fenyegették, hogy lefejezik őket, mivel keresztények. Az iskola vezetősége védelmébe vette a testvéreket ijesztgető szír fiút azzal az indokkal, hogy nem tehet kirohanásairól, mivel nagyon nehéz gyermekkora volt.

Egy bonni iskolában már a harmadikosok között is fenyegetőznek a muszlim diákok. Legtöbbször azzal ijesztgetik a keresztény diákokat, hogy a pokolban fognak elégni, mert nem hisznek Allahban. Az egyik anyuka elmesélte a Bildnek, hogy a muszlim gyerekek számára ők mind hitetlenek, ezért beszélnek így velük.

Egy másik, észak-rajna-vesztfáliai iskolában is bántalmazzák a keresztény diákokat. Az egyik gyerek édesanyja elmondta, hogy fia gyakorló keresztény, ezért sokszor belekötnek. Itt azonban már nemcsak muszlim osztálytársai, hanem az iszlám hitű tanárok is sértegették a diákot.
(hirado.hu)

A dánok is kisebbségben lesznek saját hazájukban a migránsok miatt

Katonákat próbáltak meg elgázolni Franciaországban