in ,

A dánok is kisebbségben lesznek saját hazájukban a migránsok miatt

2090-re Dániában is többségében lesznek a külföldön születettek szemben az őshonos lakossággal

2090-re Dániában is többségében lesznek a külföldön születettek szemben az őshonos lakossággal – írta a Defend Europe. Korábban Svédországról írtuk meg, hogy ott már 2040-re többségében lehetnek azok, akiknek a felmenői külföldön születtek.

Az őshonos dánok kisebbségben lesznek 2090-re az északi országban, ha nem változnak meg a jelenlegi demográfiai trendek – derült ki a koppenhágai egyetem legfrissebb kutatásából. Hans Oluf Hansen, az egyetem vezető demográfusa arról beszélt, hogy a következő negyven évben az első generációs migránsok száma a mostani 270 ezerről 900 ezerre nő majd. A Defend Europe cikke szerint ezzel párhuzamosan a mostani 5 milliós őslakos népesség 4,3 millióra csökken majd.

A kutatás szerint 2015-ben az őshonos dánoknak a születési arányszáma 1,69 százalék volt, ami nem elég a népességszám fenntartásához sem. Ezzel szemben a migránsok körében, nemzetiségtől függően 3 és 4,5 között változik a születési arányszám. Éppen ezek a folyamatok azt mutatják, hogy 2090-re a mai bevándorlók leszármazottjai többségben lesznek Dániában – vélte a demográfus.

Dániában 2090-re az őshonos lakosság lesz a kisebbségFORRÁS: DEFENDEUROPE

Kisebbségbe kerülnek a svédek is

Mint arról korábban beszámoltunk, Svédországban a svédek pár évtizeden belül kisebbségbe szorulnak, ha a jelenlegi demográfiai tendenciák folytatódnak – derült ki abból a dokumentumfilmből, ami az illegális bevándorlók integrációs kudarcaival foglalkozik.Svédországban a média a bevándorlás legfőbb problémáit elhallgatja, a helyzet a kommunista éra időszakához hasonló.A svédországi nagyvárosokban egyre több no-go zóna alakul ki, a bűnözés óriási mértéket öltött, a rendőrség pedig nem ura a helyzetnek.

A svéd véleményvezérek, a politikai elit és a média elhallgatja a migráció okozta problémákat. Orbán Balázs, a Migrációkutató Intézet vezetője azt mondta: sok bevándorló formálisan nem vét ugyan a büntetőjogi szabályok ellen, de olyan etikai, vallási alapú normarendszert követ, amely teljesen eltér az európaitól; ebből adódnak a nők elleni atrocitások is. A főigazgató közölte, hogy „a tévhittel ellentétben” a no-go zónák nem szegénynegyedek, mivel a svéd jóléti társadalom lenyomata ezeken a helyeken is látható, hanem kulturális értelemben vett szegregátumok.

Szintén beszámoltunk arról, hogy egymást követik Svédországban a kézigránáttal végrehajtott támadások, amelyeknek ártatlan civilek is áldozatul esnek. Svédországban migránsbandák háborúja szedi áldozatait.
(origo.hu)

Ha Szél Bernadetten múlik, a nők és a családok lesznek a bevándorlás első áldozatai

Muszlim diákok miatt rettegnek a német iskolások