in ,

Müezzin fogadta a korrupt Jobbik elnökét, Vona Gábort Ózdon

Vonát Ózdon is ellentüntetők hada várta. Müezzin szólamokkal és molinóval várták az amúgy jobbikos, egy női alkalmazottját anális szexuális zaklatással fenyegető polgármester – Janiczak Dávid – által vezetett városban, az elmúlt időszakban számos korrupciós botránnyal érintett Jobbik elnökét. A molinón az állt: „Neked az iszlám az utolsó reménységed, nekünk a kereszténység az első.” Vonának nincs könnyű hete, hiszen nem csak iszlámbarátsága, Allahra tett esküje, hanem a pártja Simicskával összehozott számos korrupciós botránya és Janiczak Dávid alpári megnyilvánulásai miatt is kell magyarázkodnia.

 

Vona Gábor mostanában már nem tud egy lakossági fórumot, vagy utcafórumot sem megtartani kisebb-nagyobb botrány nélkül. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a szélkakas pártelnök igencsak felkorbácsolta a jóérzésű emberek kedélyét az úgynevezett néppártosodásával, amely a gyakorlatban a radikális jobboldali szavazói elárulását jelentette.

Vona Gábor szerintFORRÁS: FACEBOOK

Pártját pedig lassan az utolsó szórólapig megvásárolta Simicska Lajos, akinek az egykor még jobboldali párt környékén való megjelenése egyre súlyosabb ügyeket hozott a Jobbik nyakába.

Az Origo részletesen beszámolt arról, hogy Farkas Gergely, Jobbikos képviselőjelölt megpróbálta LMP- s ellenfelét megvesztegetni, hogy visszalépjen a javára. Azóta pedig sorra buknak ki az ehhez hasonló történetek országszerte és az is kiderült, hogy nem csak az LMP, hanem az FKGP környékén is megjelentek a jobbikosok „jutányos” ajánlataikkal. A szervező Szabó Gábor pártigazgató, a korrupciós pénzt Simicska Lajos biztosítja.

Vonának ezért nehéz napjai vannak, arról nem beszélve, hogy számos olyan felvétel látott napvilágot korábban, amelyben Vona Gábor az iszlámot magasztalja, így például az emberiség utolsó reményének nevezi, vagy épp felesküszik Allahra, vagy a nagy turáni testvériségről beszél török szélsőségesek előtt.

Nos, így hát nem is csoda hogy a közvélemény előtt Vona teljesen elvesztette a becsületét, és emiatt nem szívesen látják egyesek a Jobbikosokat városaikban.

Így esett meg, hogy Vona szombaton Ózdra látogatott, ahol a Jobbik helyi képviselő-jelöltjét kívánta népszerűsíteni, azonban helyiek müezzin hangfalról történő bejátszásával – amely egyébként tartalmazta Vona törökül mondott esküjét is – zavarták meg a szélkakas pártelnök fórumát.Emellett pedig helyiek egy molinót is kifeszítettek, amelyen az állt:Neked az iszlám az utolsó reménységed, nekünk a kereszténység az első.”

Vonának üzenték Ózdon: „Neked az iszlám az utolsó reménységed, nekünk a kereszténység az első.”FORRÁS: HÍRTV FACEBOOK

Nem ez az első ilyen eset Vona fórumán. Emlékezetes február második felében éppen a programját kezdte volna ismertetni Vona egy budapesti fórumon igen komolyan, amikor megszólalt a müezzin. Feltehetően egy telefon csengőhangja volt, de a lényeg, hogy az utóbbi időben muszlimbarát szólamaival végképp hiteltelenné váló Jobbik-elnök egészen nevetségessé vált és lefagyott.

Most ismét felszólalt a Vonának kedves dallam, Janiczak Dávid Ózd polgármestere előremenekülve, menteni próbálta a menthetetlent és kitette Facebook-oldalára az erről készült felvételt egy álságos szöveggel, miszerint ez a Fidelitas kedvenc dala, amit elhozott Ózdra.

 Csak hát épp az ő főnöke, Vona esküdött fel Allah-ra törökországi látogatása során, nem a Fidesz ifjúsági szervezete, így kár a gőzért.
(origo.hu)

(ha az utolsó videónak nincs hangja, kattins jobb gombbal a videóra, és „némítás kikapcsolása)

 

Jobbikos Janiczak Dávid: „A szárazon s*ggbe k*rlak” a „magyar nyelv sajátosságai” (hangfelvétel)

Elvenné az uniós forrásokat hazánktól a Soros-szervezet