in ,

Most kaptuk a hírt – Már félmillió aláírás támogatja a Fideszt!

Deutsch Tamás: Brüsszel hazudott a migránskártyáról

Európa jelentős része elégedetlen, mert tisztában van azzal, hogy az ellenőrizetlen bevándorlás komoly terrorkockázatot rejt — jelentette ki Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Deutsch Tamás, a kormánypárt európai parlamenti képviselője szerint az Európai Bizottság vezetői továbbra sem hajlandók őszinte válaszokat adni az anonim migránskártyákról.

Szombatig félmillió aláírást gyűjtöttek össze a kormánypártok húszezer aktivista segítségével – közölte Kocsis Máté tegnap a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, kiemelve, a kormánypártok folytatják az ajánlások gyűjtését, hogy minél több támogatót sorakoztathassanak fel a miniszterelnök múlt héten meghirdetett hétpontos programja mögé. A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett: a program első pontja szerint a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és azt vissza kell venniük a nemzeti kormányoknak.

– Egyetlen országot sem lehet kötelezni migránsok kötelező befogadására, senkit sem szabad Európába engedni érvényes dokumentumok nélkül, meg kell szüntetni a migránskártyát és a migránsvízumot, nem lehet uniós támogatást adni olyan Soros Györgyhöz kapcsolódó szervezeteknek, amelyek támogatják a bevándorlást, továbbá Európában senkit nem érhet hátrányos megkülönböztetés, mert kereszténynek vallja magát, valamint az uniónak bevándorlást ellenző vezetőkre van szüksége – sorolta a programpontokat.

– A nagyobbik kormánypárt úgy látja, Európa jelentős része elégedetlen, mert tisztában van azzal, hogy az ellenőrizetlen bevándorlás komoly terrorkockázatot rejt – fogalmazott Kocsis Máté, aki ezúttal is nyomatékosította, hogy a májusi európai parlamenti választásnak történelmi jelentősége van. Szavai szerint Európa jövőt választ magának, a választás tétje, hogy az unió­nak bevándorlásellenes vagy bevándorláspárti vezetői lesznek-e.

– Hiába várják az emberek hosszú ideje, az Európai Bizottság vezetői továbbra sem hajlandók őszinte válaszokat adni az anonim migránskártyákról. A Magyarországon előzetes letartóztatásba helyezett szír terroristavezérnek is ilyenje volt – emelte ki szombati sajtótájékoztatóján Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

A kormánypártok országszerte folytatják az ajánlások gyűjtését
Fotó: Mátrai Dávid

Mint fogalmazott, a brüsszeli vezetés felelőtlen színjátéka a migránskártyákkal azzal vette kezdetét, hogy „jól ismert brüsszeli testtartással”, nemes egyszerűséggel letagadták a programot, majd miután kiderült, hogy ez szemenszedett hazugság, hosszú hónapokon keresztül titkolózni kezdtek. A titkolózást követően beismerték, hogy az Európai Bizottság, ki tudja, milyen felhatalmazás alapján, ki tudja, milyen jogi háttérrel, de támogatja és legkevesebb ötvenmilliárd forintnak megfelelő összeggel finanszírozza a programot, amelynek részeként az EU területére érkező, menekültkérelmet benyújtó, de egyáltalán nem biztos, hogy a menekültstátust elnyerő emberek havi 500-1500 euró­val feltöltött migránskártyát kapnak.

– Ezeken a bankkártyákon annak ellenére nem szerepel név, hogy az európai polgároknak szigorú szabályoknak kell megfelelniük, és éppen a pénzmosás, valamint a terrorizmus finanszírozásának megakadályozásáért nem lehet anonim bankkártyájuk – hívta fel a figyelmet a parlamenti képviselő, hozzátéve, hogy márciusban minden eddiginél több, 69 ezer pénzzel feltöltött kártyát osztottak ki, döntően katonakorú migránsoknak.

(magyarnemzet.hu)

A bolgár Dobrev kampánynyitója nyugdíjas összejövetelbe fulladt – A fiatalokat nem érdekli a DK – Galéria

Friss! Kretének – Ismét az MTVA székházánál bohóckodik az ellenzék – Hadházy sorozatot ígér