in ,

Friss! Kretének – Ismét az MTVA székházánál bohóckodik az ellenzék – Hadházy sorozatot ígér

Ismét az MTVA székházánál cirkuszol a fetrengő, ajtónak futó, pókemberkedő, helyesírásáról híres ellenzék

Ismét az MTVA székházánál cirkuszol a fetrengő, ajtónak futó, pókemberkedő, helyesírásáról híres ellenzék, az újabb bohóckodást ezúttal is Hadházy Ákos, Szél Bernadett, Tordai Bence és Varju László vezeti. Hadházyék ma is azért mentek a közmédiához, hogy bevigyék a követeléseiket és találkozzanak az MTVA vezetőiv

el. Hadházy azt ígérte, “a mai nap egy sorozat része”.

Élő, facebookos közvetítésben tudatta Hadházy Ákos, hogy Szél Bernadettel, Tordai Bencével, Varju Lászlóval és más ellenzéki politikusokkal újfent az MTVA Kunigunda utcai székházához vonultak a követeléseikkel. Hadházyék rögtönzött sajtótájékoztató után ismét be akartak jutni a követeléseikkel az épületbe, de miután ez nem sikerült, a székházra ragasztották a plakátjaikat. Az újabb cirkuszban Mellár Tamás, a momentumos Berg Dániel és Hajnal Miklós, valamint Csányi Tamás jobbikos képviselő is részt vett. Hadházyék a vendégváróig jutottak, tovább ma sem engedték őket.

A Facebook-közvetítésből kiderült, hogy az épületből éppen távozó Fábry Sándor humorista odaszólt Hadházyéknak, hogy ő szívesen beengedi őket, ha akarják, de a biztonsági őrök türelemre intették a politikusokat, hogy előbb telefonálnak az ügyükben.

Vádolom Orbán Viktort, vádolom a hírhamisító Papp Dánielt, hogy a legtöbb kárt ők okozzák Magyarországnak, és éppen ezért követeléseinknek újra és újra hangot fogunk adni – keménykedett tíz társával néhány kamera előtt a DK-s Varju László. Hadházy Ákos azt ígérte, a mai nap egy sorozat része. 

“Nyomást akarunk gyakorolni a magyar államra és a kormányra, hogy ennek az intézménynek olyan igazgatója legyen, aki tudósít és ilyen eseményekről is beszámol. Ez a sorozat akkor fog lezárulni, amikor nem néhány politikus lesz itt a közmédiánál, hanem százezer ember. Nincs kétségem, lesz itt még százezer ember. Papp Dániel és a kormány akkor tudja ezt a kellemetlenséget elkerülni, ha lemond” – nevettetett meg néhány újságírót Hadházy Ákos. Elárulta, egyik követelésük, hogy törvény tiltsa meg a propagandát.

Szél Bernadett arról delirált, hogy amíg az ő öt pontjuk nem valósul meg, addig tiszta választás sem lesz Magyarországon. Szél szerint ők azok, akik a “lelküket kidolgozva dolgoznak az országért”. 

(Szarvas Szilveszter, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Most kaptuk a hírt – Már félmillió aláírás támogatja a Fideszt!

Szijjártó Péter megint rendet tett – keményen visszaszólt a svéd kormányfőnek