in

Most kaptuk a hírt: Hosszú Katinka gyermeket vár, nem tér vissza az élsportba

A bulvárlap úgy tudja, többé már nem a sport lesz az első a világhírű úszó életében.

Gyermeket vár Hosszú Katinka, írja egy bennfentes forrására hivatkozva a Blikk. „Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni”, fogalmazott a lap informátora. A Blikk kérdéseket küldött a világhírű sportoló menedzsmentjének is az ügyben, ám egyelőre nem kaptak választ. 

Cikkükben emlékeztetnek: azt követően, hogy Hosszú tavaly nyáron ismét megházasodott, sokkal visszavonultabb életet él, a közösségi médiában sem aktív, néhány bejegyzést tett csupán közzé. Az úszószövetség elnöke, Wladár Sándor a közelmúltban arról beszélt, az Iron Lady a válogatottól függetlenül, Tenerifén folytatja felkészülését a soron következő versenyekre.

A családalapítás azért sem lenne meglepő, mert az ifjú pár már tavaly sem rejtette véka alá, hogy ez még az olimpiánál is fontosabb, emlékeztet a Blikk.

A lengyelek teljesen ledobták az ékszíjat – Mateusz Morawiecki: Lengyelország kész ukrán pilótákat kiképezni F-16-osokra

Tarlós a hitvány főpolgármesterről: „Senki semmilyen formában nem beszélhet a saját hazája ellen!”