in , ,

Most kaptuk a hírt: elindult a Védett Társadalom Alapítvány híroldala is!

Földi László köszöntője

Hölgyeim és Uraim!

Az elmúlt hónapokban a Védett Társadalom Alapítvány Facebook-oldalán, hírlevélben, a YouTube-on és személyes találkozók keretében mondtuk el véleményünket a normalitás védelmének szükségszerűségéről. Tettük mindezt úgy, hogy megneveztük az „ellent”, melyet Nyílt Társadalom Alapítványként címkéztünk – nem titkolva, hogy eme név egy összetett és szerteágazó erőteret jelképez.

Ez a nemkívánt, a pénz erejével létrehozott szervezet olyan hálózattal telepedett a civilizált világra, mely egyértelműen tagadja az emberi lét alapértékeit: a keresztény erkölcsöt és a hagyományos család kizárólagosságát. Továbbá nem tiszteli az élet szentségét, lenézi a nemzetek kulturális hagyományait, a társadalmi káosz erőltetésével pedig az emberek biztonságérzetét kezdi ki. A normalitástól történő eltérítésnek – a hálózat építésén túl – hatékony fegyvere az a médiabirodalom és online közösségi háló, melyet az Open Society üzemeltet. Hamis, félrevezető hírekkel, szenzációnak álcázott megtévesztéssel gyengítik az emberek szellemi immunrendszerét. Különösen – az életkorukból adódóan – érzékeny és jóhiszemű fiatalokat próbálják befolyásuk alá vonni.

Éppen ezért a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriuma úgy döntött, hogy még több hiteles tényt és bizonyítékot kell bemutatnunk, hogy a normalitást képviselő emberek védve legyenek a Nyílt Társadalom Alapítvány generálta „információs támadás” ellen.

Mindennek tükrében a mai nappal elindítjuk a vdtablog.hu-t, vagyis a Védett Társadalom Alapítvány információs oldalát.

Munkatársaink, hazai és külföldi tudósítóink anyagait fogjuk publikálni elemzések, interjúk, szakértői beszélgetések formájában. A saját készítésű videóinkban pedig korábbról ismert – közben megszűnt – műsorokkal, valamint a médiában jól csengő névvel rendelkező kollégákkal és szakértőkkel is találkozhatnak.

Természetesen várjuk a fogalmazni tudó és a témáinkhoz kapcsolódni akaró követőink írásait is. Arra törekszünk, hogy olyan információt közvetítsünk, melyet máshol nem, vagy csak részben ismerhetnek meg mindazok, akik figyelemmel követik a munkásságunkat.

Reméljük, egyre többen kapcsolódnak be az általunk felvetett témák megvitatásába – a megkezdett összefogásunk, hálózatépítésünk kiteljesedése érdekében.

 

Köszönöm a figyelmüket!

 

Földi László,
a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumi elnöke

 

vdtablog.hu

 

 

 

 

Add tovább!

Wintermantel Zsolt: újra privatizálni akarják az Újpesti Szakrendelőt!

Bréking! Megvan az időpont! Április 3-án lesznek a választások!