in , ,

Wintermantel Zsolt: újra privatizálni akarják az Újpesti Szakrendelőt!

Az újpesti választókerületi elnök arról ír: Gyurcsány Ferenc, Varju László és Márki-Zay Péter szerint a kórházakat befektetőknek kell eladni, az embereknek pedig fizetni kell az ellátásért

„Veszélyben a Szakrendelő! Újra privatizálni akarják. Össze kell fognunk!” – írja Facebook-bejegyzésében Wintermantel Zsolt, majd arra emlékeztet: Újpest önkormányzata 2010-ben vette át az Újpesti Szakrendelő üzemeltetését, és több mint 2 milliárd forintot fordított a felújítására és korszerűsítésére.

A politikus posztjában kifejti: Márky-Zay Péter privatizálni akarja a kórházakat, a szakrendelőket és fizetőssé akarja tenni az egészségügyet. Ez Gyurcsány Ferenc programja, amely 2010-ben már egyszer megbukott.

Gyurcsány Ferenc kormányzása idején bezárták az Újpesti Szülőotthont, az Urológiai Osztályt, orvosokat és ápolókat bocsájtottak el, és a Főváros baloldali vezetése privatizálni akarta az Újpesti Szakrendelőt.

Wintermantel szerint akkor ezt sikerült megakadályozni, és most ismét meg kell akadályozni, hiszen Gyurcsány Ferenc, Varju László és Márki-Zay Péter szerint az egészség csupán üzlet, a kórházakat befektetőknek kell eladni, az embereknek pedig fizetni kell az ellátásért.

„Erre kell ismét nemet mondanunk! Ne hagyjuk, hogy a baloldal tönkre tegye, amit közösen felépítettünk!” – zárja bejegyzését a Wintermantel Zsolt.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Mutatjuk Maki kampányfőnökét! Tud élni, na!

Most kaptuk a hírt: elindult a Védett Társadalom Alapítvány híroldala is!