in ,

Most kaptuk a hírt – Bod Péter Ákost agyhalottá nyilvánították

Íme a részletek

Sajnos ki kell jelentenünk, hogy az egykor szebb napokat is látott Bod Péter Ákos agyhalott.
Elmondjuk miért. Sivalkodott egyet a Klub Rádióban ugyanis (hol máshol, a libsi kreténeknek bejárásuk van a Klub rádióba), de a jelek szerint annyira megártott neki a meleg, hogy a szokásosnál is nagyobb baromságokat mondott Bod Péter. A szokásos NER-ezésen kívül még ezt is mondta a nagytudású potentát:

 

Nem véletlen, hogy a Fidesz-rendszert két réteg támogatja igazán: a leggazdagabbak és a kiszolgáltatott szegények – jegyezte meg.

Nos, ez kategórikusan hazugság! Ugyanis a 2010-re teljesen lerombolt középosztály váltotta le a Gyurcsány – Bajnai kormányt, és helyezte a bizalmat újra Orbán Viktorba. Ezt a középosztályt, alsó középosztályt emelte fel Orbán Viktor kormánya 2019-re, és adta meg neki újra és újra a bizalmat a nemzeti kormánynak. Ezek korántsem a leggazdagabbak, ez a középosztály. Tehát Bod Péter vagy egy botcsinálta közgazdász, vagy tudatosan hazudik.

 

Aztán mondott még egy durvát Bod:

A rendszer a jövőt gyilkolja meg.

 

Tényleg, Bod elvtárs? És melyik jövőt gyilkolja meg? És mégis mivel? A családtámogatással, a családtámogatási akciótervvel? A 4 gyermekes családanyák SZJA mentességével? Hm??? Mivel? Az 5% GDP-vel? A 2-3%-os hiánnyal? A csökkenő államadósságal és munkanélküliséggel? Miről beszél maga????

Na, ezért mondjuk, hogy sajnos Bod Péter Ákos agya elhunyt, megsemmisült. Agyhalott.

Függöny.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Na végre! Úgy néz ki Czeglédy mégis megy a böribe?

A dánoknak annyi – Elkezdte a betelepítést az új dán baloldali kormány