in , ,

Mosolyszünet és pártszakadás: Soros miatt is egymásnak feszülnek a jobbikosok

A Jobbik végleg leszerepelt…

Miközben Vona Gábor és a néppártosodásban hitelességet vesztő szövetségesei a Fidesz kommunikációs termékének beállítva negligálják a Soros-tervet, a Jobbik európai parlamenti képviselője, valamint egyik korábbi honatyája újabb okot ad arra, hogy Vona Gábor további évekkel fejelje meg a brüsszeli- és hazai szárnya között már évek óta regnáló mosolyszünetet. Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás ugyanis ma a Soros-terv ellen tüntet Brüsszelben, 24 órával azután, hogy Mirkóczki Ádám szóvivő a Soros-terv miatt feljelentett kormánytagokat és fideszes politikusokat. Bebizonyosodott, a Jobbikban már tényleg nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal, a nagy sebességgel vett éles balkanyarokban pedig kipotyog a tagság. 

Rémhírterjesztés miatt feljelenti a Jobbik szóvivője azokat a kormánytagokat és fideszes szereplőket, akik szerinte aktív résztvevői a Soros-tervvel kapcsolatos „társadalmi agymosásnak”. Mirkóczki Ádám szerint ugyanis a társadalmat egy nem létező közveszéllyel riogatják. A dolog pikantériája, hogy közben a párt egyik európai parlamenti képviselője, valamint egyik korábbi országgyűlési képviselője tüntetést szerveztek szerda délutánra Brüsszelben a Soros-terv ellen…

Ismét bebizonyosodott, hogy nagy gondok vannak a Jobbiknál: úgy tűnik, a párttagok közt nemcsak abban nincs egyetértés néhány hónappal a választások előtt, hogy melyik ellenzéki párt utánfutói legyenek, hanem abban sem, hogy létezik-e a Soros-terv.

A párt szóvivője kedden jelentette be, hogy rémhírterjesztés miatt feljelentést tesz azon kormánytagok és fideszes politikusok ellen, akik megfogalmazása szerint aktív résztvevői a Soros-tervvel kapcsolatos „társadalmi agymosásnak”. Mirkóczki Ádám azzal indokolta döntését, hogy ő korábban feljelentette Soros Györgyöt a Nemzeti Nyomozó Irodánál alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete, alkotmányos rend elleni szervezkedés, rombolás, hazaárulás és lázadás miatt. A nyomozó hatóság kedden elutasította a politikus feljelentését, amit Mirkóczki úgy értelmezett, hogy a kormány hazudik a Soros-tervről:

egy nem létező közveszéllyel riogatja a társadalmat.

Emlékezetes, korábban Vona Gábor a már jobbikos pártlapként emlegetett Magyar Nemzetnek nyilatkozva negligálta a Soros-tervet amikor azt mondta, abban a formában, ahogy a Fidesz médiája prezentálja, nem létezik a Soros-terv. “A Soros-terv önmagában egy kommunikációs termék” – vélekedett a pártelnök.

Annak megállapítására, hogy létezik-e a Soros-terv, elég visszagondolni az Európai Parlament november 16-i plenáris ülésére, ahol a testület jóváhagyta a parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) reformtervezetét, melynek több pontja is része a Soros-tervnek. Annak fényében pedig még inkább megmosolyogtató Vona Gábor, majd Mirkóczki Ádám kijelentése, hogy volt párttársa, Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyűlési képviselő szerdára – vagyis egy nappal Mirkóczki Soros-terv tagadása után – tiltakozást szervez Brüsszelben az EP épülete elé „az EU bevándoroltatási programja és Európa elárulása ellen”. Az egykori politikus Facebook-bejegyzésében úgy fogalmaz:

Nem tűrjük tovább az európai nemzetek felszámolását célzó őrült és ördögi bevándoroltatási terv (magyar nevén Soros terv) végrehajtását. Mivel eddig nem hatott semmilyen józan érv, most egy kemény üzenetet küldünk a brüsszeli vízfejnek, Soros bérenceinek: húzzanak el, vigyék magukkal Sorost, a sorosista álcivil szervezeteket és az Európába vezényelt milliónyi migránst, nem kérünk belőlük.

A Soros-terv elleni tüntetésen ráadásul a többi közt Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője is felszólal, aki egy hete a Heti Válasznak ismerte el, hogy három éve tart a mosolyszünet közte és Vona Gábor között, és hogy egyáltalán nem biztos, hogy a Jobbikra fog szavazni 2018-ban. Hogy is van akkor a Soros-terv?

(Szecskó Petra, pestisracok.hu)

Szél Bernadett ismét leégette és meggyalázta Magyarországot!

Egyetlen érdek van: a magyar