in , ,

Morvai Krisztina: Brüsszel ne higgye, hogy mindig az lesz, mint ami most van!

Brüsszel minden erejével azon lesz, hogy rákényszerítse Magyarországot elvei feladására

 

Brüsszel minden erejével azon lesz, hogy rákényszerítse Magyarországot elvei feladására és a tömeges bevándorlás támogatására. Nem véletlen, hogy a hetes cikkely szerinti eljárást és a kohéziós források megvonását is velünk szemben szorgalmazzák. Erről beszélt Morvai Krisztina független EP-képviselő az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. 

Nem lepődött meg Morvai Krisztina azon, hogy az Európai Bizottság a jogállamisághoz kötné a kohéziós forrásokat. Szerinte Brüsszel minden eszközt megragad, hogy rákényszerítse a magyar kormányt elvei feladására és a tömeges bevándorlás támogatására. Illetőleg azt is szeretnék, hogy Magyarország is kövesse az Európai Egyesült Államok modellt a nemzeti szuverenitás megtartása helyett.

A független EP-képviselő azt is mondta, a hetes cikkely szerinti eljárás két országgal – Magyarországgal és Lengyelországgal – szemben folyik, és ezektől az országoktól akarják megvonni az uniós forrásokat is. Morvai szerint teljesen világos, hogy miért van ez.

Haragszanak ránk. Megpróbálnak megalázni minket, és elvenni a szavazati jogunkat. Brüsszel minden eszközzel megpróbál minket térdre kényszeríteni, de nekünk ezt nem szabad hagyni

– hangsúlyozta.

Morvai nagy lehetőségnek tartja a 2019-es EP-választást. Szerinte Magyarországnak – karöltve a V4-ekkel és Lengyelországgal – meghatározó szerepe lehet abban, hogy befolyásolja majd az Európai Unió politikai összetételét. Magunk köré kell gyűjteni a migrációellenes erőket – tette hozzá.

A politikus felhívta figyelmet, hogy az európai polgárok többsége ellenzi a tömeges migrációt, és az Európai Egyesült Államok modellt is. Csak éppen az ö hangjukat nem hallja meg a saját kormányuk.

Az európai politikai elit nem azt képviseli, amit az európai polgárok szeretnének

– szögezte le.

Teljesen le kell vetkőzni azt a bizonyos „merjünk kicsik lenni” szerepet és az alávetettség érzését, amelyben az unió tartani akar bennünket.

Morvai közölte: földindulás és óriási változások lesznek a 2019-es EP-választásokon. Brüsszel ne higgye, hogy mindig az lesz, ami most van. 

A teljes beszélgetés:


(forrás:www.echotv.hu)

Ilyenkor mi van? Elismerte az Európai Bizottság: a magyar gazdaság növekedése idén is erős marad

Na végre – Rendet rakott a német rendőrség a lázadó agysebészek között