in , ,

Milyen érdekes!!! Otthagyja Bill Gates a Microsoftot és az egészségüggyel fog foglalkozni! Nahát, micsoda véletlen!

Most ebben van a pénz…

Jajj, ez a jóságos Bill Gates! Miután minden pénzt kiszedett, amit csak lehet a Microsoftból, neki még több pénz kell. Milyen érdekes és különös „véletlen”, „véletlen egybeesés”, hogy miután szinte az egész világon megjelent a koronavírus, a kis filantróp Bill Gates épp most vált munkahelyet és a jövőben az egészségüggyel fog foglalkozni.

Nézzük csak a hírt (origo.hu):

Búcsúzik Bill Gates a Microsofttól

Ettől függetlenül folyamatosan a vállalat rendelkezésére áll.

Szimbolikusan újabb korszak zárult le a Microsoftnál, Bill Gates bejelentette a Microsoft és a Berkshire Hathaway holdingcég igazgatói tanácsaiból való lemondását. A Microsoftot 1975-ben társalapított informatikai szakember 2000-ig a vállalat elnökeként és vezérigazgatójaként funkcionált, 2000 és 2014 között már csak az elnöki tisztséget töltötte volt, az elmúlt hat évben pedig az igazgatótanácsának tagja volt.

A 64 éves Bill Gates a LinkedInen nyilvánosságra hozott bejelentésében azt írja, hogy a jövőben oroszlánrészt a filantróp tevékenységeire kíván koncentrálni a Bill & Melinda Gates Alapítványon keresztül. Elsősorban nemzetközi egészségügyi, oktatási és fejlesztési projektek kidolgozásában és kivitelezésében érdekelt, plusz a klímaváltozásra való figyelemfelhívást is az egyik fő kötelességének érzi.

Ettől függetlenül a Microsoftot soha nem fogja magára hagyni, állítása szerint Satya Nadella vezérigazgató és a technikai felsővezetők a jövőben is számíthatnak rá, hogy segítséget nyújt számukra a vállalat ambiciózus terveinek megvalósításában. – Írja az origo.hu.


Ugye milyen érdekes? Bizonyára nincs ő semmiféle információk birtokában, a puszta véletlen műve, hogy erre a két területre fog koncentrálni: klímavédelem, nemzetközi egészségügy.
Természetesen nincsenek összeesküvés elméletek, mert aki ezt írja, az álhíroldal, meg hazudik, bomlott elme, őrült, tehát nem állítjuk, hogy összefüggés van a koronavírus és Bill Gates hirtelen „munkahelyváltása miatt”. Az is a puszta véletlen műve lesz, ha az egyik Bill Gates alapítvány fogja szarrá keresni magát, ha beoltat 7 milliárd embert az új, hamarosan megjelenő koronavírus vakcinájával. Ez pusztán a filantróp segítőkészsége miatt lesz, ő ezen nem akar nyerészkedni, az csak egy mellékes dolog lesz számára, hiszen ő nagyon segítőkész.
Természetesen mi sem most jöttük le a falvédőről, láttunk már fűben nyuszit, meg falon pókot. Most a következő fog történni: ha ezt a cikket sokan elolvassák, akár több tízezer ember, jön a cáfolat, a megmagyarázás, a „már régóta tervezte ezt Bill Gates” és egyéb szövegek, amik mind arról szólnak, hogy Bill Gatest védelmükbe veszik. Az alábbi „nagyon független”, „nagyon objektív” hírportálok fogják garantáltan védelmükbe venni Bill Gatest:
  • hvg.hu
  • index.hu
  • 444.hu
  • 24.hu
  • nepszava.hu
  • magyarhang.org
  • direkt36.hu

 

Most pedig dőljünk hátra, gyújtsunk rá egy szivarra, főzzünk egy kávét és figyeljük a „nagyon spontán”, „nagyon véletlen” eseményeket.

 

Jó szórakozást mindenkinek!

mindenszo.hu
Oszd meg másokkal is!

Felemelő! A karanténban levő olaszok az erkélyen énekelnek – Felemelő videók!

Ezeket tudjuk tenni, hogy legyőzzük ezt a rohadt vírust!