in

Migránsmentes övezet: elképesztően növekszik a Budapest Airport utasforgalma

Az Orbán Viktor vezette nemzeti kormány bevándorlásellenes lenyomata immár az egyre növekvő turisztikai mutatókban is meglátszik.

Úgy tűnik – elsősorban a bevándorlási hullámnak köszönhetően –, a terrorizmusnak és az erőszaknak hatványozottan kitett nyugat-európai országokból egyre több turista választja Magyarországot. Legalábbis nagyrészt erre engednek következtetni a Budapest Aiport utasforgalmi adatai, melyek szerint

16,9 százalékos a növekedés az első negyedévben az egy évvel korábbihoz képest, a bővülés közel háromszorosa az uniós repülőterek 6,2 százalékos növekedési átlagának.”

A Budapest Airport közleménye szerint e növekedésben sok minden szerepet játszik, azonban az is tagadhatatlan, hogy Magyarország turisztikai vonzereje erősebb, mint valaha.

Tom Hanks szerint is kivételesen biztonságos város Budapest

Korábban megírtuk, két évvel ezelőtt, amikor a színészvilág ikonikus alakja, Tom Hanks Budapesten járt, nem győzte hangsúlyozni, fővárosunk mennyire biztonságos. Akkori elmondása szerint, amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vitték a szállodájába, megdöbbenve látta, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán, vagy karonfogva sétálnak, kacarásznak, be­szélgetnek:

ilyen nincs sehol a világon. Lenyűgözött a látvány, az, hogy itt ilyen biztonságban élnek.”

A Budapest Airport növekvő utasforgalmi adatainak köszönhetően az ACI Europe (Repülőterek Nemzetközi Tanácsa európai tagozata) statisztikái szerint Budapest az európai repülőterek top ligájába került. Érdemes kiemelni, nemzetünk vonzerejének köszönhetően egyre több új légitársaság érkezik Magyarországra, a régiek pedig sorban emelik a járatszámokat vagy a kapacitást.
(Sümeghi Lóránt, 888.hu)

Politikai elemző: „Ha a baloldaliak nem kormányozhatnak, akkor nem is szeretnének semmit csinálni”

SZÉGYEN – Úgy tűnik, Brüsszelnek a migránsok fontosabbak a kárpátaljai magyaroknál (videó)