in

Micsoda tomboló “mélyszegénység” – hét éve töretlenül bővül az üzemanyagok forgalma Magyarországon

Ugye?

Októberben 158,9 millió liter benzin és 327,1 millió liter gázolaj fogyott az országban az adóhivatal jövedékiadó-statisztikái szerint – írta a Világgazdaság csütörtökön. Az üzemanyagok forgalma immár hét éve töretlenül bővül, ami a legtöbb számításban az életszínvonal emelkedésének egyik legbiztosabb mérőpontja.

 

A benzin forgalma 2011, a gázolajé 2012 óta bővül töretlenül: míg 2011 októberében 136 millió liter benzin és 229 millió liter gázolaj fogyott, addig tavaly a tizedik hónapban benzinből 164 milllió litert, gázolajból 327 millió litert adtak el.  A NAV az idén az első tíz hónapra 1,67 milliárd liter benzin és 2,9 milliárd liter gázolaj értékesítését mutatta ki – írta a lap. Gárd Ottó, a a Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) főtitkára a Világgazdaságnak azt mondta, a hazai üzemanyagpiac bővülése jövőre is folytatódik, ugyanakkor úgy vélte, a növekedés 2019-ben nem lesz olyan látványos, mint az idén.

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hatalmas túlerőben a liberális média – Több hírfogyasztóhoz jutnak el a kormánykritikus médiumok

Sivalkodás lesz! – A Párizsi Magyar Intézet a rendező gátlástalan, gyűlölködő politizálása miatt kénytelen volt törölni egy Spiró-bemutatót