in , ,

Mi a célja a baloldalnak a Gyurcsány féle b*zmegolós sztorival?

Na, mi?

Ez terjed most Fletóról, és hol terjed, hát a libernyák médiában:

Gyurcsány Karácsonynak: B…d meg, te hoztad a nyakunkra Márki-Zayt!

A volt indexesek blogja beszámolt egy január eleji találkozóról, ahol Gyurcsány Ferenc nagyon keményen nekiesett Karácsony Gergelynek Márki-Zay Péter miatt. Korábban kiderült, hogy a baloldalon mindent a DK vezére dönt el.

2022. január 3-án Budapest XI. kerületében, az MSZP Villányi úti irodájában gyűlt össze a hat ellenzéki párt vezetője. A találkozó célja az volt, hogy megbeszéljék az előttük tornyosuló problémákat, köztük azt, hogy Márki-Zayjal is egyre rosszabb lett a viszonyuk.

 

A problémákat Karácsony Gergely főpolgármester hozta szóba, és arról kezdett el beszélni, hogy rossz irányba mennek a dolgok. „Baszd meg, Gergő, te hoztad a nyakunkra ezt az embert, ez a te felelősséged” – az egyik résztvevő szerint Gyurcsány Ferenc ezekkel a szavakkal esett neki Karácsonynak – írta a volt indexesek blogja. A DK elnöke arra utalt, hogy a főpolgármester visszalépése tette lehetővé az egyre inkább önjáróvá váló Márki-Zay előválasztási győzelmét. Bár mások is bekapcsolódtak a vitába, az alapvetően Gyurcsány és Karácsony között folyt. „Feriből akkor minden kijött” – mondta az egyik résztvevő.

– olvasható az origo.hu-n.

 

Jajj, de érdekes! Balról támadnak balra. Nos, miért is? Megrendelésre? Igen? Igen! Honnan jött a megrendelés? Magyarországról aligha. Mi hát akkor a cél?

A megoldás roppant egyszerű: Ferivel nem lehet nyerni, pedig ő a főnök a baloldalon. Odaát, a tengerentúlon ezt jól tudják, ezért a tengerentúliak kezéből etetett „hazai” libernyák sajtó csúszó-mászó része most nekimegy Ferinek. Miért is? Mert ez az utasítás! Ezt kapták utasításba! Vagy végrehajtod, vagy viszlát! Hát végrehajtják.

Figyeljék az eseményeket a libernyák oldalon! Érdekes lesz!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

 

 

Pilhál Tamás vezércikkben ír Fletó brutális káromkodásáról

A hét videója – Így köszöntötte Orbán Viktort unokája a parlamentben