in ,

Mészáros Lőrinc bankja, az MKB, 1 milliárd forintot adományoz a koronavírus elleni harcra! Az ellenzék hallgat..

Nézzük pár érdekességet a hírről..

Mészáros Lőrinc nevét ugye mindenki ismeri. Az ellenzék szakmányban szidja és vádolja mindennel Mészárost, amivel csak lehet.

Annyit jegyezzünk meg, hogy a súlyos beteg Leventének, és Zentének Mészáros Lőrinc adományozott együtt nekik kb. 400 millió forintot, az ellenzéktől tudtunkkal senki, semmit sem adományozott.

Majd érkezett Varga Judit igazságügyminiszter, aki 500 ezer forintot adományozott a koronavírus elleni harcra. Az ellenzék eddig semmit: zéró! Az ellenzék részéről egyelőre csak a pofázás megy, jár a szájuk és szokásosan vádaskodnak, ujjal mutogatnak, felhívásokat közölnek, stb. Adomány: zéró.

Aztán elérkezett az idő, és a MKB is lépett: 1 milliárd forintot adományoz a koronavírus elleni harcra. Így néz ki az index.hu szalagcíme erről:

 

Látja-e itt a kedves olvasó, hogy az MKB bank Mészáros Lőrinc tulajdona (is)? Ugye, nem? És miért nem látja? Azért, mert itt egy hatalmas adományról van szó és az index címoldalán mégiscsak rosszul nézne ki, hogy “Egymilliárdot adományozott Mészáros Lőrinc bankja a koronavírus elleni harcra!“.  Ilyenkor a bank hirtelen nem Mészáros Lőrinc bankja.

 

Nem, indexék csak akkor mészároslőrinceznek, amikor 2 éve meg lehetett az alábbit írni:

 

Olvassuk csak az indexet 2018-ból: “A magyar történelem leggyorsabban gazdagodó embere még nagyobb részesedést szerzett”. Érzik a stílust, kedves olvasóink?

Vissza az adományozásra: az adományozós cikkben tudják hányszor említik Mészáros Lőrinc nevét?  Segítünk: egyszer sem!

Na, így működik a liberális média.

De mi azért vagyunk, hogy pótoljuk a hiányosságokat.

 

Tehát: A Mészáros Lőrinc tulajdonában (is) levő MKB bank 1 milliárd forintot adományoz a koronavírus elleni harcra! KÖSZÖNJÜK! 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg másokkal is!

Orbán Viktor: a határokat lezárjuk a személyiforgalom elől!

Bayer Zsolt: „Zárja be! Zárja be, de ne úgy! Zárja be, de hagyja nyitva azért!”