in ,

Méltó válasz született a Donald Trumpot óriási bébiként ábrázoló londoni léggömb tervére

Mint ismert, az amerikai elnök hamarosan Nagy-Britanniába látogat.

Mint ismert, az amerikai elnök hamarosan Nagy-Britanniába látogat. A londoni libsik már hisztériáznak emiatt egy ideje és óriási tüntetéseket helyeztek kilátásba. A legújabb ötletük pedig egy hatalmas, Trumpot hisztis babaként ábrázoló léggömb felbocsátása volt a Westminster mellett. Nem kellett sokat várni és meg is született a méltó válasz.

A sivalkodók olyan nagy méretű léggömböt szerettek volna lebegtetni a brit parlament felett, hogy ahhoz Sadiq Khan londoni polgármester engedélye is kellett. A munkáspárti, muzulmán polgármester boldogan az engedélyét adta a tervhez, amely egyébként nem aratott osztatlan sikert, sokan sértésként és ostobaságként tekintettek arra.

Azonban túl sokat nem kellett várni a válaszra, amely méltó az eredeti elképzelés komoly(talan)ságához, és jó alapot ad az akciót engedélyező londoni főpolgármester megfontoltságának demonstrálására.

Egy közösségi gyűjtés ugyanis már 7600 fontnál jár, és az összegyűlt pénzből egy Sadiq Khant bébiként ábrázoló hatalmas léggömböt bocsátanának fel a szervezők. A kiírás szerint a gyűjtés azért indult, hogy

egy hatalmas Sadiq Khan-léggömbünk legyen, amely London fölött repkedne és amely demonstrálná, hogy nem örülünk, hogy ő London főpolgármestere”.

Kép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a Twitteren

A leírás szerint a szervezők arra kíváncsiak, hogy a véleménynyilvánítás szabadsága arra az esetre is vonatkozik-e, amikor pont Sadiq Khant szeretnék kifigurázni, vagy a polgármester csak a trumpos léggömböt engedélyezi.

(888.hu, Bácskai Balázs)

Elbúcsúztatták Lovas Istvánt – Nagy tömeg kísérte utolsó útjára…

HOPPÁ! – A németek elégedetlenek az ország vezetésével