in ,

Méltó válasz! Frappáns választ adott a csepeli önkormányzat a kitűzött szivárványos zászlókra

Ha ezek szerint bármit ki lehet tűzni a városházára, miért ne lehetne egy ennyire pozitív üzenetet közvetíteni?

A szivárványos zászlóról mint az elfogadás köntösébe bújtatott politikai szimbólumról már korábban írtunk, és beszámoltunk arról is, hogy micsoda „zászlóharc” vette kezdetét az ellenzéki önkormányzatoknál, ahol sorra tették ki a városházára a nem hivatalos szivárványos zászlót. A csepeli önkormányzat azonban ennél tovább ment, úgy gondolták, hogy miért ne képviselhetnék ők is a saját értékrendjüket egy zászlóval.

Csepel Önkormányzata csatlakozik a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez. A mai napon a szivárványos helyett mi a Baba zászlót tűztük ki a polgármesteri hivatalra. Ezzel is azt üzenve, hogy mi a nemzet gyarapodásában, a családban, a gyermekek megszületésében hiszünk
– írta Borbély Lénárd a Facebookon.
Majd folytatta: A hálószoba titkai mindenki magánügye. Ez nem lehet propaganda tárgya. Minden ember méltóságát tiszteletben tartjuk. Mi abban hiszünk, hogy a család egy férfi és egy nő közösségén alapul, a gyermekvállalás pedig a boldogságot és a jövőt jelenti. Azt kérem minden csepelitől, hogy most, az iskolakezdés előtt is, kiemelten figyeljünk a gyermekekre – írta a polgármester.
A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás, égbolt, felhő és túra/szabadtéri
A képen a következők lehetnek: 1 személy, égbolt, fa és túra/szabadtéri
A képen a következők lehetnek: égbolt, ház és túra/szabadtéri

Oszd meg másokkal is!

Ezt is a budapestiek szavazták meg! Karácsony húsz százalékkal emelné a temetkezések díját

Üzenet a hülye ellenzéknek. Az ellenzék balatoni hazugságai és a valóság! Ennyi szabadstrand és fizetős strand van! Teljes lista!