in ,

Megy a vinnyogás: kétségbeesetten próbálja mentegetni a baloldali propaganda Donáth Annát

A Szauer-féle fake news gyár, a hvg kisújságírója a közösségi oldalán lényegében elismerte, hogy biztos a Donáth László evangélikus lelkész, volt szocialista képviselő ellen felhozott vádak igazában.

Kétségbeesetten próbálja elhallgatni vagy bagatellizálni Donáth László és lánya, Donáth Anna szexuális zaklatási ügyét a balliberális propaganda. A Szauer-féle fake news gyár, a hvg kisújságírója a közösségi oldalán lényegében elismerte, hogy biztos a Donáth László evangélikus lelkész, volt szocialista képviselő ellen felhozott vádak igazában. Abban, hogy szexuálisan zaklatta a Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház több női alkalmazottját, emiatt  Donáth egyik áldozata feljelentést is tett. Meglehetősen álszent módon csak azt kifogásolja, hogy már nyilvánosságra is került a vád. Ez nem meglepő, hiszen munkaadója, az ellenzék propagandalapja, a hvg első cikkéből is kiderült: pontosan tudják, hogy a vádak igazak. Azóta kiderült, Donáth László lányát, Donáth Annát is zaklatási vádak érték: a Ripost cikkéből kiderült, hogy egy fiatal nő szerint a Sziget Fesztivál közben támadt rá a momentumos EP-képviselő két évvel ezelőtt a Szeretetotthonban. Ezt, persze Donáth Anna tagadja és átlátszó módon perrel fenyegetőzik, de közben irreleváns érvekbe kapaszkodik. A kisújságíró pedig ennél is szánalmasabb ködösítésbe kezd és próbálja kicsavarni a vádakat. Persze sikertelenül.

 

Az egyre inkább szövevényessé váló szexuális zaklatási botrány a következőképpen foglalható össze: a TV2 Tények című műsorának múlt hét eleji beszámolója alapján, Donáth Lászlóevangélikus lelkész – aki 16 éven át volt az MSZP országgyűlési képviselője – szexuálisan zaklatta női beosztottait a Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetházban, ahol mindezek ellenére lelkészként még most is dolgozhat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság június 13-án rendelt el nyomozást szexuális zaklatás és kényszerítés miatt az ügyben.A feljelentést a 2010 előtti balliberális világ meghatározó alakja ellen a szeretetház valamelyik gondozottjának hozzátartozója tette.

Donáth László egy másik áldozata csütörtökön a 888.hu szerkesztőségének nyilatkozott. Pénteken pedig a Tényeknek beszélt az egykori szocialista politikus áldozatának a férje.

 

Hétfőn egy újabb, Donáth által zaklatott és megfélemlített nő írta 888-nak arról, hogy miket művelt vele és a szeretetház más alkalmazottaival a lelkész.

A szexuális ragadozónak is nevezett volt szocialista képviselő lánya, Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője – noha két hónappal ezelőtt még teljes mértékben elutasította a szexuális zaklatások minden válfaját – azonban most, amikor édesapja keveredett ilyen ügybe, már napok óta mélyen hallgat.

Ráadásképpen, ahogy az egy, a Ripost szerkesztőségének küldött tegnapi levélből kiderült, ezelőtt két évvel, éppen a Sziget Fesztivál egyik bulija után,Donáth Anna is zaklatott egy fiatal – akkor még kiskorú – lányt apja munkahelyén, a Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetházban.

A lány leírása alapján,Donáth Anna részegen érkezett meg a Sziget Fesztiválról a családi panzióként kezelt szeretotthonba, ahol neki kellett volna kitakarítani utána. Ekkor azonban Donáth Anna rátámadt és szexuálisan zaklatta.A momentumos politikus egy Facebook-bejegyzésben ezt tagadta, de olyan részletekbe próbált kapaszkodni, amelyek irrelevánsak. Például azt írta: miért ment volna a szeretetotthonba, hiszen a közelben lakik. Ezt a Ripostnak levelet író fiatal lány meg is válaszolta: azért, mert ott kitakarítottak utána. Emellett átlátszó módon perrel fenyegetőzött.

 

Az apja szexuális kényszerítési ügyére és az ellene folyó nyomozásra persze most sem tért ki.

 

 

A magyar baloldali propaganda megvédi a saját szexuális ragadozóit

A belterjes magyar baloldal körömszakadtáig védi a szexuális zaklatási botrányokba keveredő Donáth-klánt.

A szerecsenmosdatásban ezúttal is – mint sokszor – a Szauer-féle fake news gyár, a hvg alkalmazottja, a sokak által csak kisújságírónak hívott dolgozó járt az élen. Ez nem véletlen, hiszen emlékezhetünk rá: a balliberális színházi élet vezető alakjának, Marton Lászlónak az ügyében is a kisújságíró a szexuális zaklatót védte. A hvg pedig megjelentette a cikkét. Egyenesen a nyomtatott lapban. Havas Henriket pedig Martonnál is sokszorosan nagyobb lelkesedéssel védte a balliberális álelit.

Ahogy azt is láthattuk, hogy Donáth László ügyének kirobbanásakora hvg egy percig sem kételkedett a szocialista lelkész bűnösségében,meg is jegyezték a nyilvánvalót: Donáth hallgat, vagyis nem is próbál tagadni.

A hvg kisújságírója pedig most a közösségi oldalán vette védelmébe a baloldali politikusdinasztia tagjait.

A bejegyzéséből egyértelművé válik, hogy őnagyon is tisztában van azzal, hogy a Donáth László ellen felhozott vádak igazak.Csupán azt kifogásolja, hogy a sajtó le merte írni a 2010 előtti, számos privilégiummal rendelkező balliberális tábor egyik vezető tagjának a nevét, mintha ő a törvény felett állna, csak azért, mert MSZP-s képviselő volt.

A MeToo-forradalom – az 1789-es nagy francia és az 1917-es bolsevik forradalomhoz hasonlóan – néha felfalja a saját gyerekeit.

A hvg propagandistáját csupán ez utóbbi zavarja – a szexuális zaklatások ténye, és az áldozatok szenvedése a legkisebb mértékben sem, hiszen a tettesek az ő oldalán állnak.

De mivel Donáth László már nem politikus, ezért őt csekély veszteségnek érzi a kisújságíró. Kétségbe akkor esett, amikor Donáth Anna ügye nyilvánosságra került. Azonnal szánalmas és átlátszó ködösítésbe próbált kezdeni, észre sem véve, hogy nem vitatja a momentumos EP-képviselő bűnösségét, csak bagatellizálja.

Mindjárt azzal a csúsztatással kezd a hvg-s propagandista, hogy azzal védi Donáth Annát, miért lenne baj, ha egy fiatal részeg egy fesztiválon.

Csakhogy ezt senki nem mondta.

A baj az, hogy ezután nem haza, hanem a szeretetotthonba ment, ahol az apja által zaklatott alkalmazottak kitakarítottak utána.Másrészt nem az a vád, hogy lánnyal lett volna kapcsolata, vagy, hogy lánynak tett volna szexuális jellegű ajánlatot, hanem, hogy

megtámadta áldozatát, apjához hasonlóan azt gondolva, hogy középkori előjogok illetik meg még a szexualitás területén is.

A kisújságíró és a Donáth-lány gondolkodásmódját ebben a tekintetben leginkább a középkori ius primae noctis-hoz (az első éjszaka jogához) lehetne hasonlítani. Úgy tűnik azonban, hogy történelmi ismereteik meglehetősen hiányosak és bulvárosak, a valóságban ugyanis az első éjszaka joga a valóságban soha nem létezett, az utókor egyszerűen összetévesztette egy házassági (mielőtt még ezt is félreértenék: pénzbeli) adóval.

A propagandista állításával ellentétben egyáltalán nem az a gond, hogy Donáth Anna egy lányt zaklatott, hanem, hogy bárkit.

Az, hogy akire rátámadt történetesen egy lány, a dolog szempontjából teljesen mellékes és irreleváns. Persze, a kisújságíró most nyilván azt mondaná, nem is történt zaklatás, de ezt ismerjük. Nyilván most is a közérdekű munkát végző lányt hibáztatja: miért ment be Donáth Anna szobájába.

Denem csak a hvg, a teljes baloldali propagandamédia – az indextől kezdve, Soros blogján át a 24-ig –  leleplezte magát.

A Ripost cikkéről, a Donáth Annát ért vádakról semmit nem írtak, aztán, amikor a momentumos politikus több, mint fél nap után összeszedte magát és tagadni próbált, azonnal lecsaptak a magyarázkodására és már idézték is. Szegény olvasóik nagyon össze lehettek zavarodva: miért is fenyegetőzik perrel, mit próbál cáfolni Donáth Anna?

(forrás:www.origo.hu)

Ez sem stadion! Itt tart a zalaegerszegi uszoda építkezése

A lengyeleknek új hősük van! Véleményt nyilvánított volna a keresztény fiú a Pride-on, elvitte a rendőrség (Videóval!)