in ,

Megmondtuk: a baloldal szervezi a diák / tanártünciket – Hornék állhatnak a Szentendrei út lezárása mögött

Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG) tanárainak egy része csütörtök reggelre forgalomkorlátozó akciót szervezett a Szentendrei útra.

Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG) tanárainak egy része csütörtök reggelre forgalomkorlátozó akciót szervezett a Szentendrei útra. Nem állami fenntartású intézményről van szó: borsos tandíjat kell fizetni a tanulók szüleinek. Az alapítványi gimnáziumként működő intézmény igazgatója pedig nem más, mint Horn György, az egykori SZDSZ-es politikus, Horn Gábor testvére – írja a Magyar Nemzet.

 

 

 

Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG) tanárainak egy része csütörtök reggelre forgalomkorlátozó akciót szervezett a Szentendrei útra. Egészen pontosan lezárták a Szentendrei úti Jysk előtti buszsávot, miközben azt skandálták: Szolidaritást!

 

Az akció reggel 8-tól 8.45-ig tartott, így a tanítás ma csak 9 után kezdődött az intézményben. Fontos hangsúlyozni, hogy az AKG nem egy állami fenntartású intézmény, borsos tandíjat kell fizetni a tanulók szüleinek. Az iskola hivatalos weboldala szerint mindez havi 135 ezer forintot jelent diákonként.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy az alapítványi gimnáziumként működő intézmény igazgatója nem más, mint Horn György, az egykori SZDSZ-es politikus, Horn Gábor testvére. Mint ismert, Horn Gábor a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormányokban koalíciós egyeztetésért felelős államtitkárként dolgozott a Miniszterelnöki Hivatalban. Ma a baloldalhoz köthető Republikon Intézetet fenntartó Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökeként tevékenykedik.

 

 

Horn Gábor mellett egyébként az alapítványi gimnázium igazgatója, Horn György is vállal közéleti feladatokat: elnöke az Alapítványi és Magániskolák Egyesületének, tagja a budaörsi önkormányzat oktatási bizottságának, és korábban részt vett a szocialista párt oktatási programjának kidolgozásában is.

 

 

Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium neve egyébként onnan lehet ismerős, hogy az október 23-i baloldali tüntetésen egy slam poetryre emlékeztető, obszcén „művet” előadó Pankotai Lili, akkor a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma tanulója később úgy döntött, az AKG-ben szeretné folytatni tanulmányait.

 

 

(demokrata.hu)

  

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Elképesztő – Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

Szaniszló elvtárs akcióban – Az ellenzéki vezetésű XVIII. kerületi önkormányzat megszavazta az ezerforintos légiutas-adót, amely máris óriási felháborodást váltott ki