in

Megjött Orbán Viktor és Novák Katalin válasza is: szigorodik a Gyermekvédelmi törvény – A Sándor palota üdvözli Orbán Viktor javaslatát

Íme, a Sándor-palota reakciója a miniszterelnök mai bejelentésére!

A bejelentett Alaptörvény-módosítás a gyermekek még erősebb védelmét szolgálja, ezért Novák Katalin köztársasági elnök jó szívvel fogja aláírni az Országgyűlés által elfogadott jogszabályt.”

Mint ismert, Orbán Viktor kormányfő közzétett egy Facebook-videót, amelyben azt mondta: „p–ofil elkövetők számára nincs kegyelem”, és hozzátette, hogy kialakult egy vita az elnöki kegyelem jogköréről. Leszögezte: itt tiszta helyzetet kell teremteni egy világos, egyértelmű döntéssel.

 

Az alkotmánymódosítás arról is rendelkezik, hogy mit kell tennie a köztársasági elnöknek az olyan, folyamatban lévő kegyelmi kérelmekkel kapcsolatban, amelyekben egy kiskorú személy sérelmére elkövetett bűncselekmény esetében nyújtanak be kérvényt. Az átmeneti rendelkezések ugyanis egyértelműsítik, hogy a már folyamatban lévő kegyelmi ügyekben is alkalmazni kell a kiskorúakat védő, kegyelmet kizáró rendelkezést.

 

(Mandi)

 

 

 Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

mindenszo.hu

 

Brüsszelnek üzennek a magyarok: Magyarországon is tüntetnek a gazdák

Így kell ezt: Szijjártó kőkeményen beolvasott Pressmannek