in ,

Így kell ezt: Szijjártó kőkeményen beolvasott Pressmannek

„Az USA nagykövete a megosztott ellenzék valódi vezetője” – mondta a miniszter.

A külgazdasági és külügyminiszter New York-i programja során a Fiatal Republikánusok Klubjában beszélt a magyar belpolitikai viszonyokról. A tárcavezető beszédében a hazai ellenzékről szólva kiemelte:

Rájöttek, hogy a legjobb módja annak, hogy ellenünk induljanak az lenne, ha összefognának. Úgy tekintettek erre, mint egy varázslatos lehetőségre. Aztán a választásokon természetesen csúnya vereséget szenvedtek”

– mondta a miniszter.

Elkezdték egymást hibáztatni és egyikük, aki a miniszterelnök-jelöltjük is volt, meg akarta mutatni a fontosságát és reménykedve beszél a televízióban az Egyesült Államokból érkező pénzekről még a választások után is.”

Nem volt tisztában azzal, hogy ez törvénysértés, hangsúlyozta Szijjártó Péter, hiszen tilos Magyarországon külföldi támogatást kapni a választásokra, politikai célra. A bűnügyi nyomozás jelenleg is folyik, és kiderült, hogy egy jelentős, az Egyesült Államokból koordinált beavatkozás történt, több tíz millió dolláros befektetéssel.

Ez pedig olyan valami, amit nem tűrhetünk el, hangsúlyozta a külügyminiszter. Most, hogy bevezetjük a szuverenitásról szóló törvényt a szuverenitás megőrzése érdekében, nagyon megnehezül a külföldi finanszírozás beavatkozás és mindez az átláthatóságon alapul, mondta.

„A beavatkozás sokféleképpen mehet végbe, például az Egyesült Államok nagykövete az ellenzék valódi vezetője. Ez történik most Magyarországon,

az USA nagykövete a megosztott ellenzék valódi vezetője és sokféleképpen beavatkozik a politikai életben Magyarországon. Ez egyrészt szórakoztató, másrészt növeli a támogatottságunkat”

– tette hozzá Szijjártó Péter.

 

(Mandi)

 

  

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Megjött Orbán Viktor és Novák Katalin válasza is: szigorodik a Gyermekvédelmi törvény – A Sándor palota üdvözli Orbán Viktor javaslatát

Bognár Zsolt jegyzete a SZÍNHÁZI balesetekről – Jegyzet a Vidnyánszky-ügyhöz