in , ,

MEGINT TERRORTÁMADÁS SPANYOLORSZÁGBAN! – Terror és késes támadás

Agyonlőtték

Allahu Akbar, vagyis Allah hatalmas! kiáltással rontott be egy katalán rendőrösre egy 29 éves algériai származású férfi. A tettes késsel támadt rá az egyik egyenruhásra, ezután a támadót agyonlőtték. Közben egy férfi a gyalogosok közé hajtott az észak-spanyolországi Zaragoza szomszédságában található Casetasban.

Képernyőfotó/EchoTv

Rendőrök lepték el az észak-spanyolországi Zaragoza szomszédságában található Casetas városát. Egy férfi autójával szándékosan a gyalogosok közé hajtott. A vezető és utasa elmenekült a helyszínről, később elfogták őket. Kiderült, hogy a marokkói származású sofőr drogot és alkoholt is fogyasztott. Legalább hárman megsérültek, őket a mentők kórházba szállították. Szemtanúk szerint a helyszínen pánik tört ki, a gyalogosok fejvesztve menekültek. A rendőrség egyelőre közúti balesetként kezeli a történteket.

A gázolás előtt pár órával Allahu Akbar, vagyis Isten hatalmas! kiáltással rontott be egy katalán rendőrösre egy 29 éves algériai származású férfi.

Az elkövető késsel támadt rá az egyik egyenruhásra, ezután a támadót agyonlőtték. A helyi rendőrség közölte: a férfinek azt volt a célja, hogy rendfenntartókat sebesítsen meg. A rendőrök megpróbálták feltartóztatni, mielőtt tüzet nyitottak rá.

(demokrata.hu)

Gyurcsány keményen nekiment Orbánnak: „Orbánt is túl fogja élni az ország, túl fogja élni a nemzet.”

AGYHALÁL – Liberálisok: kereszt helyett uniós zászlót az Országházra!